Semesterboende i Kosteröarna

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Semesterboende i Kosteröarna

Kosterbaden
4 out of 5
Vettnetvägen 8, Stromstad, Vastra Gotaland County, 45204
Detta lägenhetshotell har 4 stjärnor och ligger i Strömstad. Här har du tillgång till gratis wi-fi, strand och terrass. Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma ...
4,1/5 Very Good! (68 recensioner)
Koster
"Bra lägenhetshotell med utmärkt lägerchefen trevlig personal"

Recension från 7 sep. 2022

Kostergården
3.5 out of 5
Kyrkosundsvägen 1, Sydkoster, 452 05
Denna stuga har 3,5 stjärnor och ligger i Sydkoster. Här har du tillgång till gratis wi-fi, trädgård och tvättmöjligheter. De populära sevärdheterna Sydkoster ...
4,6/5 Wonderful! (5 recensioner)
Supermysigt!
"Väldigt nöjda! Allt bra! Kan varmt rekommendera +++"

Recension från 2 nov. 2020

4 Person Holiday Home in Nordkoster
3.5 out of 5
Stromstad, Vastra Gotaland County
Denna semesterbostad har 3,5 stjärnor och ligger i Strömstad. Här har du tillgång till terrass, grillar och 2 sovrum. De populära sevärdheterna Nord-Koster Västra ...
Du skulle kunna se lägre priser

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
First Camp Edsvik Grebbestad
2 out of 5
Norra Edsvik 2, Grebbestad, 45795
Priset är 1 290 kr per natt mellan 12 okt. och 13 okt.
Denna camping vid stranden ligger i Grebbestad. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och strand. De populära sevärdheterna Kolholm sand ...
3,9/5 Good! (7 recensioner)
Superbe
"Nous avions choisi un bungalow qui etait tres propre et comme neuf. Tres moderne. attention la reception ferme a 18h donc po"

Recension från 31 aug. 2020

First Camp City Strömstad
2 out of 5
Uddevallavägen, Stromstad, 45230
Denna camping vid stranden ligger i Strömstad. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och terrass. Våra gäster brukar tala väl om den hjälpsamma ...
4/5 Very Good! (209 recensioner)
I en Kosterstuga bor vi gärna igen
"Kosterstugan mycket bra, rent. Bra med parkeringen utanför. Upplevde inte att man stördes av vägen som gick nedanför. Gångavstånd till centrum. Mindre bra var att det var oerfaren personal vid incheckningen som menade att vi ej betalt fast det var betalt genom Klarna."

Recension från 8 juli 2022

Hyr nybyggda småstugor i Grebbestad/ Grönemad i naturskönt område.
Denna stuga med golfbana ligger i Grebbestad. Här har du tillgång till wi-fi, parkering och trädgård. De populära sevärdheterna Kolholm sand och Hällristningsområdet ...
4,6/5 Exceptional! (13 recensioner)
Underbara ministugor - nära till allt!
"Perfekta småstugor på ca 10 kvm med allt du behöver för 2 personer i varje stuga. Fint inredda med det där "lilla extra" som gör att det känns generöst även om det är lite tight med plats. Badrummet väldigt fräscht vilket ger en lyxig känsla. Den ena stugan utrustad med våningssäng med bredare undersäng ..."

Recension från 13 aug. 2022

7 Person Holiday Home in Strömstad
3.5 out of 5
Stromstad, Vastra Gotaland County
Denna semesterbostad har 3,5 stjärnor och ligger i Strömstad. Här har du tillgång till gratis wi-fi, terrass och grillar. De populära sevärdheterna Nötholmen ...
Havsnära i Strömstad!
Strömstad, Vastra Gotaland County
Denna stuga med familjevänlig profil ligger i Strömstad. Här har du tillgång till wi-fi, parkering och trädgård. De populära sevärdheterna Strömstad Golfklubb ...
4,9/5 Exceptional! (37 recensioner)
Fin vy
"Ett utmärkt läge och att möjlighet till hyra av kajaker var bra. Tyvärr fungerade inte båten så möjlighet att komma ut i skärgården blev inget av."

Recension från 20 juli 2021

2 Person Holiday Home in Havstenssund
3 out of 5
Havstenssund, Vastra Gotaland County
Denna lägenhet har 3 stjärnor och ligger i Havstenssund. Här har du tillgång till gratis wi-fi, grillar och kaffe- och tebryggare. Den populära sevärdheten Kolholm ...
5 Person Holiday Home in Grebbestad
3 out of 5
Grebbestad, Vastra Gotaland County
Denna stuga har 3 stjärnor och ligger i Grebbestad. Här har du tillgång till gratis wi-fi, dvd-spelare på rummet och grillar. De populära sevärdheterna Kolholm ...
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kosteröarna
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra typer av boenden i Kosteröarna du kanske kan vara intresserad av

Kosterbaden

Kosterbaden

4 out of 5
Vettnetvägen 8, Stromstad, Vastra Gotaland County, 45204
Pensionat Ekenäs Koster

Pensionat Ekenäs Koster

3 out of 5
Hamnevagen 41, Sydkoster, Vastra Gotaland, 45205
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Semesterboende på Kosteröarna

Kosteröarna är inte bara Sveriges allra västligaste öar, utan de bjuder också på oförglömliga naturupplevelser och har till och med en nationalpark. Med hjälp av Expedia kan du hitta ett semesterboende på Kosteröarna som passar just dig.

När på året det är bäst tid att boka semesterboende på Kosteröarna

Juli–augusti brukar vara en populär tid. De flesta reser till Kosteröarna på sommaren, men natur- och vandringsupplevelserna är minst lika fina under våren och hösten. 

Vad du kan vänta dig av semesterboendena på Kosteröarna

Semesterboendena på Kosteröarna är relativt enkla men välutrustade, och får oftast fina omdömen av besökare. Samtliga ligger ett stenkast från vattnet. 

Hur du söker efter semesterboende på Kosteröarna

Expedias sökmotor står alltid redo att visa dig vilka lediga semesterboenden som finns på Kosteröarna. Ange bara de datum då du tänker resa så får du upp lämpliga boenden som du kan filtrera efter olika kriterier, till exempel frukost, husdjursvänligt och gratis wi-fi.

Boka ditt semesterboende på Kosteröarna med Expedia

Expedia förenklar allt kring din bokning, och du slipper exempelvis surfa från semesterboende till semesterboende. Dessutom är Expedia en av de ledande bokningstjänsterna, och du kan räkna med pressade priser och kompetent kundtjänst.

Vilka sorters semesterboenden det finns på Kosteröarna

Du kan exempelvis hyra stuga med havsutsikt på Kostergården, en liten anläggning som dessutom har lägenheter. Högt rankade Kosterbaden erbjuder också lägenheter, där du kan laga din egen mat och rå om dig själv. Att hyra stuga eller lägenhet är vanligast bland de som bokar semesterboenden på Kosteröarna.

Vilka bekvämligheter du kan räkna med på Kosteröarnas semesterboenden

Du kan räkna med köksfaciliteter där du kan kyla och laga din egen mat, och hyr du stuga eller lägenhet med uteplats kan du oftast grilla utanför. Wi-fi finns antingen i boendet eller i allmänna utrymmen, och städning ingår ofta i priset.

Vad semesterboendena på Kosteröarna kostar

Semesterboendena på Kosteröarna kostar just nu från 1 290 kr per natt. Utbudet är relativt litet, så tillgång och priser påverkas av det aktuella bokningstrycket.

Flexibel bokning av semesterboende på Kosteröarna

De flesta bokningar är mycket flexibla, även om det kan kosta en summa att avboka. Kontaktuppgifterna du har fått av Expedia gör att du kan kontakta semesterboendet direkt om du vill av- eller omboka.

Hur du reser till Kosteröarna och hur du tar dig runt på plats

För att resa till Kosteröarna kan du antingen färdas i egen båt eller resa via Strömstad och Kosterbåten, vilket tar 30–50 minuter. Båten försörjs av gratisbussar från olika parkeringar i Strömstad. Det är lätt att ta sig till Strömstad på E6, Bohusbanan eller med hjälp av Västtrafiks bussar.

Väl på plats tar du dig fram till fots eller med cykel, och mellan de två Kosteröarna går båt, närmare bestämt en kort linfärja.

Var på Kosteröarna du kan boka semesterboende

Både huvudön Sydkoster och den lite vildare ön Nordkoster erbjuder semesterboenden, men du kan också bo nära Strömstad och åka på utflykt till Kosteröarna med båt. Då kan du exempelvis boka First Camp City Strömstad eller Tanums Gestgifveri. Det bor bara runt 300 invånare på Kosteröarna, som är glest bebyggda, med få fritidshus.

Vad du inte får missa på Kosteröarna

Det som lockar med Kosteröarna är de unika naturupplevelserna, den storslagna utsikten och känslan av att vara längst ut i havsbandet, så långt västerut man kan komma i Sverige. Bland utflyktsmålen märks:

  • Naturum, entrén till Kosterhavets nationalpark
  • Kosters historiska fyrar
  • Kilestrands långa sandstrand
  • Valfjäll, som bjuder på milsvid utsikt.

 Vad som händer på Kosteröarna

Hembygdsföreningen, Kosters trädgårdar, Naturum och kyrkan på Sydkoster har ofta olika mindre arrangemang, särskilt sommartid.

Det finns också mycket att göra på både Nord- och Sydkoster, som att hyra kajak, åka på sälsafari och följa med på guidade vandrings- och cykelturer.

Husdjursvänliga semesterboenden på Kosteröarna

Både Kostergården och Kosterbaden är husdjursvänliga, och hur det är på andra semesterboenden på Kosteröarna anges tydligt i varje boendes annons.

Nya recensioner av boenden i Kosteröarna
Recensioner som verifierats av expedia