Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Hotell nära Lloret de Mar-stranden

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Lloret de Mar-stranden

Sök efter hotell i Lloret de Mar-stranden på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Lloret de Mar-stranden genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Lloret de Mar-stranden
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Lloret de Mar-stranden som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Lloret de Mar-stranden eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Lloret de Mar-stranden
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Lloret de Mar-stranden – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Lloret de Mar-stranden?
Lloret de Mar-stranden ligger i Lloret de Mar. Närområdet är populärt för spaanläggningarna. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 570 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa hotellet i närheten av Lloret de Mar-stranden?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Hotel Delamar - Adults Only ett av de bästa boendena nära Lloret de Mar-stranden, och detta hotell med 4,5 stjärnor erbjuder 4 utomhuspooler och 2 barer vid poolen. Hotel Roger de Flor Palace och Hotel Helios Lloret är också bra alternativ inte långt bort.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Lloret de Mar-stranden?
Ja! De flesta hotellrumsbokningar är helt återbetalningsbara om de avbokas före boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före planerad ankomst. Om din bokning inte är återbetalningsbar är det möjligt att du kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Skriv in dina datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att se topperbjudanden i Lloret de Mar-stranden.
Vad finns det att se och göra nära Lloret de Mar-stranden?
Upptäck lärorika samlingar på Museo del Mar och Museo Municipal de Tossa de Mar. Upptäck några av områdets främsta sevärdheter, som El Convent de Blanes, Tossa de Mar slott och Can Comadran. Santa Clotilde-trädgårdarna och Pinya de Rosa Jardín Botánico passar perfekt om du vill tillbringa en eftermiddag i grönskan.

De senaste recensionerna av våra hotell i Lloret de Mar-stranden