Nya recensioner för Lufthansa

Feb 19, 2020

Det blåste kallt i 12 h men personalen visade ingen förståelse för detta.

Jan 14, 2020

Fantastiskt service och bemötande som vanligt på LH

Jan 4, 2020

Saknade hratis wifi och att kunna lafda mobilen. Utmärkt landning och fantastisk personal, som vanligt med Lufthansa.

Dec 21, 2019

Allt var brabra

Dec 17, 2019

Väldigt god mat och dryck!

Nov 26, 2019

Allt funkade bra.

Nov 11, 2019

Nej

Nov 11, 2019

Jättefin service i samband med flygstrejk 8-9/11.

Nov 9, 2019

Planen lyfte och landade på utsatt tid, toppen. Hade uppskattat en macka i stället för en stor kaka på morgonflyget. Allt bra, trevlig personal.👍

Oct 4, 2019

Tack

Flyg med Lufthansa på Expedia.se

Sök på Expedia och få det bästa utbudet av Lufthansa flyg oavsett resmål. Lufthansa och Expedia samarbetar för att kunna erbjuda dig de bästa priserna med ett generöst utbud av rabatterade flygningar med flexibla avgångs- och ankomsttider. Detta gör din resa med Expedia komfortabel, prisvärd och minnesvärd. Flyg med Lufthansa idag och upplev skillnaden.

Lufthansa är partner till Expedia. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda dig allt du behöver för att kunna boka din kommande resa med Lufthansa. Vi erbjuder allt från i förtid planerade resor till sista-minuten avgångar, Lufthansa har ett stort utbud av billiga flyg vilket gör det möjligt att resa ännu billigare. Flyg en behaglig resa med Lufthansa , vi kommer se till att uppfylla alla dina behov samt att vi gör allt för att göra din resa ska bli så bra som möjligt för dig. Lufthansa flyg erbjuder flera utresor för din destination vilket gör din resa mer flexibel, vårt utbud är nu större än någonsin tidigare. När du bokar med Expedia så får du tillgång till alla verktyg online för att du ska kunna planera den bästa resan för just dig. Om du behöver hjälp att boka din resa så är Expedias kundtjänst öppen mellan 8:00-22:00 mån till fre och 09:00-22:00 lör, sön och helgdagar för att hjälpa dig med frågor när du bokar din flygresa med Lufthansa. Expedia och Lufthansa samarbetar för att du ska vara säker på att du får den bästa resan till det bästa priset.