Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Maktar 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Maktar med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Maktar. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Maktar

Elbecha Maiison Keff
Elbecha Maiison Keff
Priset är 2 228 kr per natt mellan 28 feb. och 1 mars
Elbecha Maiison Keff
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Maktar

Boka hotell och flyg på samma gång med Expedia. Få saker är bättre än att sätta ihop din familjs paketresa på samma gång som du sparar pengar. Skäm bort dig själv i Maktar med pengarna du sparar. Nästan $603 går att spara om du väljer en paketresa. Med upp emot 400 flygbolag och 321,000 hotell världen över i vår omfattande databas har det aldrig varit enklare att köpa en resa.

Platser att besöka i Maktar

Vill du ha några tips på vad du kan göra under en resa till Maktar? Vi gör det enkelt för dig! Du kan tillbringa timmar med att söka på resesidor på internet efter tips och information om populära attraktioner och sevärdheter, men ibland är det bästa alternativet att bara resa till en ny destination och se vad lokalborna föreslår.

Närmaste flygplatsen till Maktar

Vilken flygplats du anländer till är troligen inte den högsta prioriteringen när du beställer din resa till Maktar, men vill du göra resan kort efter att du landat är Enfidha (NBE) ett bra val. Den ligger endast 110 kilometer från ditt mål.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Maktar?
Det finns inte en bra eller dålig tid att resa till Maktar. Om du är ute efter ett riktigt bra erbjudande bör du planera in din semester i , medan priset för boende är som allra högst i . Maktar är fullt av liv i , så om du hoppas på att undvika massorna ska du resa hit i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Maktar?
Även om priserna fluktuerar rekommenderar vi vanligtvis att du bokar din flygresa så tidigt som möjligt. Du kan jämföra internationella flygpriser på Expedia upp emot ett år i förväg, men du behöver inte oroa dig om du måste boka i sista minuten. Ibland finns det riktigt prisvärda flyg bara någa veckor före avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Maktar?
Att boka alla komponenter av din resa tillsammans är ett budgetvänligt sätt att resa, så kombinera flyg, bil och hotell i ett paket. Expedia erbjuder inte bara hotell, utan dessutom semesterbostäder, lägenheter vid havet och rymliga boenden. Dina alternativ är nästan oändliga.