Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Greg Snell på trover

Husdjursvänliga hotell i Marsa Alam

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Husdjursvänliga hotell i Marsa Alam

Sök efter hotell i Marsa Alam på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Marsa Alam genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Marsa Alam.
  •  Använd kartan för att hitta hotell i det område i som du föredrar.
  •  Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Marsa Alam eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor).
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Marsa Alam – medan de fortfarande finns kvar!

Fler resealternativ

Vanliga frågor och svar

Hur är vädret under året i Marsa Alam?
De varmaste månaderna är vanligtvis augusti och juli, med en medeltemperatur på 30 °C. De kallaste månaderna är januari och februari, då medeltemperaturen är 20 °C. Mellan januari och mars är medeltemperaturen under dagen 26 °C, och på natten är det 14 °C i genomsnitt. Mellan april och juni är medeltemperaturen 33 °C dagtid och 19 °C på natten. Från juli till september är det i genomsnitt 34 °C på dagen och 25 °C under natten. Under oktober till december är medeltemperaturen 31 °C dagtid och 16 °C på natten.
Vad finns det att se och göra i Marsa Alam med sitt husdjur?
Marsa Alam har gjort sig känt för amerikansk fotboll, och imponerar ständigt på besökare med safari och sin småbåtshamn. Besök lokala sevärdheter och populära attraktioner som Marsa Alams strand och Gorgonia-stranden. Medan du är där får du inte missa Sharm El Luli och Sköldpaddsviken.