Resor till Melbourne 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Melbourne och spara

Platser att bo på i Melbourne

Hitta det bästa läget och området i Melbourne för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Melbourne

Topphotell i Melbourne

Pan Pacific Melbourne
Pan Pacific Melbourne
5 out of 5
2 Convention Centre Place, South Wharf, VIC
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 548 kr per natt mellan 5 dec. och 5 dec.
4.7/5 Exceptional! (978 recensioner)
4/5 hotel.
"Good overall experience. Good hotel and location along the river. Not exceptional but easily 4/5. However, Room was smaller than stated."

Recension från 15 feb. 2020

Pan Pacific Melbourne
Pegasus Apart'Hotel
Pegasus Apart'Hotel
4 out of 5
206 A'Beckett Street, Melbourne, VIC
4.3/5 Excellent! (6,047 recensioner)
Prisvärda rum
"Fräsch och fin liten lägenhet. Vi åt en middag och en frukost. Dessa var väl sådär. 6 på en skala på 1-10. Prisvärda rum. Ok gym och inomhusbassäng."

Recension från 19 dec. 2019

Pegasus Apart'Hotel
The Victoria Hotel Melbourne
The Victoria Hotel Melbourne
3.5 out of 5
215 Little Collins Street, Melbourne, VIC
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 787 kr per natt mellan 1 dec. och 1 dec.
4.2/5 Excellent! (1,779 recensioner)
"Bra läge och bra hotel."

Recension från 23 jan. 2020

The Victoria Hotel Melbourne
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Melbourne

Strandsemester i Melbourne (med omnejd)

Om du längtar efter att ta en paus från vardagen kan en semester i Melbourne (med omnejd) vara exakt vad du är ute efter. På din resa till Melbourne (med omnejd) finns det massor av vackra kustområden att beundra, och om du gillar vattenaktiviteter är du nog redan bekant med St Kilda Beach, 6 kilometer bort, och hoppas på att hitta ett bra hotell inte långt bort. Men om alla boenden däromkring skulle vara fullbokade har du ändå inget att oroa dig över. Många turister väljer även att boka paketresor till Melbourne (med omnejd) med boende runt Brighton Beach eller Altona Beach.

Bra att veta om Melbourne (med omnejd)

  • Spendera nästa semester intill vattnet och låt all stress från vardagen driva bort med vinden. Titta på våra strandhotell i Melbourne (med omnejd) och låt dig fångas upp av lugnet vid stranden.
  • Oavsett vad du har för budget och smak kan du hitta ett passande boende för din vistelse i Melbourne (med omnejd). Varför inte kolla in vårt utbud av lägenheter, som Punthill Ivanhoe och Spacious Urban Oasis in Central Location? Dessa brukar uppskattas av resenärer av alla slag.
  • På vår sida med saker att göra i Melbourne (med omnejd) hittar du förslag på roliga aktiviteter i trakten. Det kan dock vara svårt att slå äkta lokalkännedom. Bland de 4 246 400 invånare som bor i Melbourne (med omnejd) finns det säkert någon som är villig att ge dig ett par bra tips.
  • När du har sparat pengar på våra semestererbjudanden i Melbourne (med omnejd) blir det lättare att lägga ut lite mer på spännande upplevelser. Rod Laver Arena, Princess Theatre och Melbourne mötes- och utställningscenter är några utflyktsmål som du nog inte vill missa.

Vanliga frågor och svar