Reseinformation

Uppmärksamma existerande reseråd om coronaviruset (covid-19) och kontrollera uppdateringar från Världshälsoorganisationen (WHO). På grund av det stora antalet störningar i resetrafiken kan det ta upp till 30 dagar att hantera återbetalningar.

Golfhotell i Miramar

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Populära Golfhotell i Miramar

Hotel Miramar
3 out of 5
606 Ponce de Leon Avenue, San Juan
1 640 kr
per natt
7 apr. - 8 apr.
4.2/5Very Good! (710 recensioner)

"Övernattade på detta hotel en natt pga av strul med min flight"…"

Recension från 7 jan. 2018

Hotel Miramar
CIQALA Luxury Suites
4 out of 5
752 Manuel Fernandez Juncos Ave, San Juan
1 957 kr
per natt
7 apr. - 8 apr.
4.2/5Very Good! (1,929 recensioner)
Great location, nice rooftop.

"Great location, nice rooftop."…"

Recension från 2 maj 2019

CIQALA Luxury Suites
Hittar du inte det du letar efter?
Vi har fler Golfhotell. Hitta rätt för för dig.
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Golfhotell i Miramar

Funderar du på att åka på golfresa? Då kan vi rekommendera att bo på ett golfhotell i Miramar! Ta med vännerna, familjen eller din partner på en rolig semester och fyll dagarna med att spela golf på fina golfbanor.


När du bokar golfhotell i Miramar får du inte bara spela golf på riktigt bra golfbanor, utan du får även njuta av vackra omgivningar, bekvämt boende och bra service. Ett hotell med golfbana i Miramar ger dig helt enkelt en speciell semester där du kan vila upp dig och ha riktigt roligt!


Om du vill kombinera din golfresa med sol och bad kan de flesta golfhotell i San Juan erbjuda närhet till badplatser och stränder. Du kan oftast även boka tider för dina golfrundor så att du vet på förhand hur du ska planera dagarna på semestern. Om du eller någon du reser med behöver lära sig mer golfteknik finns det oftast kurser på det flesta golfhotell.


Vanliga frågor och svar

Hur är Miramar?
Miramar är ett välkomnande område som är känt för sina restauranger och sina shoppingmöjligheter. I Miramar finns många platser att besöka, som till exempel Conservatory of Music of Puerto Rico och Nuestra Señora de Lourdes-kapellet. Miramar är en perfekt bas för att utforska Santurce, och det finns 29 hotell och andra boenden att välja bland här.
Vilket är det bästa boendet i Miramar?
Enligt recensioner från Expedias kunder är Dreams Miramar det högst rankade boendet i Miramar. Detta hotell ligger en kort promenad på 9 min från Puerto Rico Convention Center, och erbjuder gratis frukost samt gratis wi-fi. Courtyard by Marriott San Juan Miramar och Hostel H1 Miramar är två andra favoriter i området.
Om jag måste avboka min hotellbokning i Miramar, kommer jag få en återbetalning?
Ja! De flesta hotellbokningar är återbetalningsbara, förutsatt att du avbokar innan hotellets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före din planerade ankomst. Om du har en icke återbetalningsbar bokning kan det fortfarande vara möjligt att avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Ange datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att få de bästa tillgängliga erbjudandena i Miramar.
Vad finns det att se och göra i det här området av Santurce?
Två populära sevärdheter i Miramar är Conservatory of Music of Puerto Rico och Nuestra Señora de Lourdes-kapellet. Playa del Condado och Port of San Juan är två andra sevärdheter som är värda ett besök i Santurce.

Senast bokade hotellen i Miramar

Fler resealternativ