Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Boka din resa till Nessebar

Planerar du en resa till Nessebar, Nessebar? Vår destinationsguide om Nessebar är en bra plats att börja om du vill veta mer. Läs vidare för att skapa din pefekta resa till Nessebar.

Ska du boka en semester, weekendresa eller affärsresa till Nessebar så kan vår omfattande reseguide hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Hitta billiga resor till Nessebar och läs om allt från de bästa hotellen och be bästa årstiderna att resa till saker att göra och platser att besöka. Med så mycket att se och göra kommer du säkert att önska att du hade mer tid i Nessebar för att hinna med allt. Även om du redan har varit i Nessebar väntar alltid nya spännande upplevelser. Har du bokat ett weekendpaket och ska resa till Nessebar för första gången ger vår guide dig möjligheten att bekanta dig mer med området innan du reser. Du hittar inspiration gällande museer, butiker, marknader, barer och restauranger eller så rekommenderar vi olika cityturer. Vi listar alla de bästa turerna och aktiviteterna i Nessebar, och du kan boka dem här hos oss. Vill du få en bättre känsla för området och hotellens läge kan du titta på kartan över Nessebar. Vi har markerat viktiga sevärdheter och landmärken så att du kan boka ett hotell i det perfekta läget - och du kan alltid som anpassa det till din budget och dina förväntningar. Om du hoppas på det perfekta vädret under din vistelse i Nessebar så kan vår väderstatistik visa dig hur förhållandena skiftar under året så att du kan välja den perfekta tidpunkten på året att resa. Har du inte hittat det perfekta hotellet i Nessebar än? Du kan bläddra igenom hela vårt hotellutbud på kartan eller filtrera hotellen efter dina önskemål så att du garanterat hittar det rätta hotellet för dig i Nessebar. Vårt hotellutbud erbjuder något för alla smaker, från lyxhotell och familjehotell till de allra bästa alternativen för affärsresenärer. Du kan se betyg från Expedias och Trip Advisors gäster för varje hotell, vilket gör valet enklare för dig. Behöver du ett flyg till Nessebar, har vi en rad olika alternativ. Du kan alltid jämföra flyg till Nessebar genom att titta på tid, veckodag och olika flygbolag för att hitta flyget som passar dig och dina resebehov bäst. Du ska alltid ta en titt på våra paketresor och specialerbjudanden på flyg och hotell, eftersom du kan spara pengar när du bokar båda samtidigt. Vill du utforska Nessebar och närliggande områden kan det vara läge att hyra bil. Vi har allt från små stadsbilar och familjebilar till lyxbilar av alla sorter; hämtning och avlämning på flygplatsen kan ordnas. Det bästa är att boka en hyrbil tillsammans med flyg och/eller hotell så sparar du pengar. Läs vidare om du söker mer inspiration på saker att göra i Nessebar. Kort och gott - Expedia.se har allt du behöver för din resa.


Populära hotellerbjudanden i Nessebar

Se alla 520 hotell i Nessebar
Sol Nessebar Mare

Sol Nessebar Mare

7C Aurelia Blvd., Nessebar
4,0
av 5, från 21 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden i Nessebar ligger mindre än 3 km från Nesebar stadion, Aqua Paradise och Arkeologiska museet. Kristus den allsmäktiges kyrka och St John Aliturgetos kyrkoruin ligger också 5 km härifrån.

Sol Nessebar Bay

Sol Nessebar Bay

7A Aurelia Blvd., Nessebar
4,4
av 5, från 14 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden i Nessebar ligger mindre än 3 km från Nesebar stadion, Aqua Paradise och Arkeologiska museet. Kristus den allsmäktiges kyrka och St John Aliturgetos kyrkoruin ligger också 5 km härifrån.

Hotel Italia Nessebar

Hotel Italia Nessebar

Sveti Kiril I Metodii 19, Nessebar
4,4
av 5, från 45 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Nessebar New Town ligger mindre än 2 km från Arkeologiska museet, Kristus den allsmäktiges kyrka och St John Aliturgetos kyrkoruin. Johannes döpares kyrka och St. Sofias kyrka ligger också 2 km härifrån.

Festa Panorama Hotel

Festa Panorama Hotel

ul. Han Krum, Nessebar
3,7
av 5, från 3 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden i Nessebar New Town ligger 1,1 km från Nesebar stadion och 4,7 km från Sunny Beach. Arkeologiska museet och Kristus den allsmäktiges kyrka ligger också 2 km härifrån.

Evridika Nessebar

Evridika Nessebar

40 Aurelia str., Nessebar
3.0 av 5.0

Detta hotell ligger på stranden i Nessebar, nära Aqua Paradise, Nessebar South Beach och Nesebar stadion. I området hittar du dessutom sevärdheter som Sunny Beach och Arkeologiska museet.

Sol Nessebar Palace - All Inclusive

Sol Nessebar Palace - All Inclusive

7B Aurelia Blvd., Nessebar
3,9
av 5, från 47 recensioner
5.0 av 5.0

Denna resort med direkt tillgång till stranden i Nessebar ligger mindre än 3 km från Nesebar stadion, Aqua Paradise och Arkeologiska museet. Kristus den allsmäktiges kyrka och St John Aliturgetos kyrkoruin ligger också 5 km härifrån.

MPM Hotel Arsena - All Inclusive Premium

MPM Hotel Arsena - All Inclusive Premium

South Beach, Nessebar
3.5 av 5.0

Detta hotell vid stranden i Nessebar ligger mindre än 2 km från Arkeologiska museet, Kristus den allsmäktiges kyrka och St John Aliturgetos kyrkoruin. Johannes döpares kyrka och Nesebar stadion ligger också 2 km härifrån.

Sol Marina Palace

Sol Marina Palace

7 Ivan Vazov Street, Nessebar
3,5
av 5, från 8 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i Nessebar New Town ligger en kvarts promenad från Arkeologiska museet, St John Aliturgetos kyrkoruin och Kristus den allsmäktiges kyrka. Johannes döpares kyrka och De heliga ärkeänglarna Michael och Gabriels kyrka ligger också en kvarts promenad härifrån.

Erbjudanden på paketresor till Nessebar

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.