Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Nessebar 2021

Planera din semester i Nessebar med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Nessebar. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Nessebar

Sol Nessebar Palace - All Inclusive
Sol Nessebar Palace - All Inclusive
5 out of 5
7B Aurelia Blvd., Nessebar
3.8/5Good! (52 recensioner)
acceptabell
"Inte mycket att välja ,när det gäller maten. Behövs mer varm rätter.Kommer vatten i rummet från balkongen när det regnar. Golvet blir blott och kalt i rummet.servisen i receptionen måste förbättras en del. Acceptabel hotell ,men inte riktigt nöjd med vistelsen."

Recension från 3 nov. 2014

Sol Nessebar Palace - All Inclusive
Sol Nessebar Mare
Sol Nessebar Mare
4 out of 5
7C Aurelia Blvd., Nessebar
4/5Very Good! (21 recensioner)
Familjevänligt hotell
"För 3:e året i rad har hotellet överträffat våra förväntningar. I år hade de 8 olika vattenrutschkanor (allinclusive) för alla åldrar. Våra 9-åringar blev aldrig uttråkade. Det finns en kids club som har massor av olika aktiviteter men de är ej svensktalande. För vuxna finns det massor av olika aktiviteter ..."

Recension från 3 aug. 2015

Sol Nessebar Mare
Aqua Paradise Resort - Hotel & Aquapark - All Inclusive
Aqua Paradise Resort - Hotel & Aquapark - All Inclusive
4 out of 5
8238 Nessebar, Nessebar, Burgas
Aqua Paradise Resort - Hotel & Aquapark - All Inclusive
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Nessebar

Slå dig ner vid kusten och känn den salta havsbrisen på din semester i Nessebar. Om du besöker platsen för första gången skulle du kunna leta upp ett par vackra stenar och snäckskal som ett minne från din resa till Nessebar. Boka ett boende på promenadavstånd från Nessebars historiska stadskärnas strand, en vacker havsstrand endast 0,2 kilometer från centrum. Vi erbjuder även utmärkta semesterpaket till Nessebar lite närmare Vayas strand, ett annat frestande alternativ.

Bra att veta om Nessebar

  • Om kustlivet är något som lockar kan du titta närmre på våra strandhotell i Nessebar. Ren och frisk luft och slående havsutsikt – kan man önska sig något mer?
  • Oavsett önskemål och budget kan du enkelt hitta ett utmärkt boende för din nästa semester i Nessebar. Varför inte utforska vårt utbud av lägenheter, som Menada Sunny Day 6 Apartments och Chateau Del Marina 2-Level Apartments? Dessa brukar vara populära bland besökare av alla slag.
  • På vår sida med saker att göra i Nessebar kan du hitta förslag på roliga aktiviteter att ägna dig åt i området. Det kan dock vara svårt att slå äkta insiderkunskap. Bland de 6 300 människor som bor i Nessebar borde du utan problem kunna hitta någon som glatt kan ge dig ett par fina tips.
  • När du har sparat pengar på våra semestererbjudanden i Nessebar har du råd att spendera lite mer på roliga upplevelser. Aqua Paradise, St. Sofias kyrka och Kristus den allsmäktiges kyrka är ett par attraktioner som du inte bör missa.

Vanliga frågor och svar