Ett bra beläget hotell med nära till tåg. Stort hotell med fräscha rum. Det som sänker hotellet är restaurangen. Vi kom till restaurangen efter en utflykt och frågade en kypare om öppettider. Han sa dessa och vi sa att vi skulle gå till rummet och byta om. När vi bytt om så möter vi samma kypare, och blir då tillsagda att vänta en halvtimme för att de hade ett större samtal. Vi tänkte ok, och gick iväg en stund. Sedan satte vi oss utanför restaurangen och väntade. Efter att det gått mer än en halvtimme så kom ett till sällskap och pratade med kyparen. Så vi passade på att gå dit samtidigt, då fick vi komma in men på ”nåder”. Vi fick inte välja maträtt, se en meny eller höra några priser, utan det var kyckling eller inget. Vi tänkte att det kunde väl vara ok, vi fick inte så mycket att välja på vad gäller dryck, ingen lista där heller och när vi frågade vad de hade för öl så pratade kyparen mer om storlek på öl än sorter. Kycklingen som var ca en halv kycklingfilé, 6 små potatisar och en liten sträng av pure av något slag på tallriken, var helt smaklös och inte alls mycket. Så vi åt klart och sedan tog vi in notan. När notan kom in var den på över 1500 nkr för 3 personer. Som tur var såg vi att de skrivit fel på notan och debiterat oss för 4 huvudrätter, så vi påpekade det och fick inte ens en ursäkt utan mer en bortförklaring. Men till slut landade notan på ca 350 nkr per person, vilket var dyrt det också för en maträtt utan känsla, storlek eller smak.