Resor till Palau

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Populära destinationer i Palau

Topphotell i Palau

Palau Hotel
Palau Hotel
3 out of 5
Ikelau Hamlet, Koror, Koror Island, 96940
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 295 kr per natt mellan 18 dec. och 19 dec.
1 295 kr
per natt
18 dec. - 19 dec.
4,5/5 Wonderful! (175 recensioner)
"Very good location for not vacationars but people doing business. Friendly and openminded Staff. Good breakfast despite limited supplies of good on the island."

Recension från 21 nov. 2022

Palau Hotel
Palasia Hotel Palau
Palasia Hotel Palau
3 out of 5
Main Street, Koror, Palau, 96940
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 753 kr per natt mellan 4 dec. och 5 dec.
1 753 kr
per natt
4 dec. - 5 dec.
4,2/5 Very Good! (190 recensioner)
"Mycket trevlig personal som hjälpte mig att boka dagsturer och liknande praktiska bestyr."

Recension från 19 jan. 2019

Palasia Hotel Palau
Palau Pacific Resort
Palau Pacific Resort
4 out of 5
Ngerekebesang, P. O. Box 308, Meyungs, 96940
Priset är 3 700 kr per natt mellan 30 nov. och 1 dec.
3 700 kr
per natt
30 nov. - 1 dec.
4,5/5 Wonderful! (126 recensioner)
Väldigt dyrt, men ändå värt några nätter
"Väldigt dyrt om man jämför med vad man på andra håll i världen får för pengarna. Men med det sagt är det ett unikt hotell med förhållandevis hög standard, fantastisk egen strand (du kan snorkla direkt från stranden) och trevlig personal och service. Palau Pacific Resort är ju även unikt på så vis ..."

Recension från 1 nov. 2018

Palau Pacific Resort
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Palau just nu?
Läs igenom våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att resa till Palau. Här finns information om reserestriktioner, karantänpolicyer och mycket mer.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Palau?
Du kan skräddarsy en egen paketresa till Palau från bara . Du behöver bara slå samman flyg, hotell och hyrbil, så räknar vi ut hur mycket rabatt du får.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Palau?
Slå ihop så mycket du bara kan. Hotell, flyg och hyrbil – kombinera allt du vill ha i ett semesterpaket till Palau så kan du spara förvånansvärt mycket. Om du dessutom lägger till ytterligare delar i din bokning, som aktiviteter och rundturer, kan du spara ännu mer. Du kan skräddarsy din semester precis som du vill. Vi kan erbjuda alternativ från över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden över hela världen, så vem som helst har möjlighet att låta sina semesterdrömmar gå i uppfyllelse.
Vilka är de bästa hotellen på Palau?
Börja med att titta närmre på Palau Carolines Resort och Beluu Sea View Resort. De är vanligtvis de populäraste hotellen bland semesterfirare i Meyungs. Om du även ska tillbringa ett par dagar i Airai är AIRAI FOREST VILLA och Airai Water Paradise Hotel & Spa två bra alternativ.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Palau?
Det beror på om du föredrar att resa under högsäsongen i eller lågsäsongen i . Hur stor din budget är för din resa till Palau spelar också in. I är priset ofta som högst, medan vanligtvis är den billigaste tiden på året att boka.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Palau?
Även om priserna ändras mycket rekommenderar vi vanligtvis att du köper din flygbiljett så tidigt som möjligt. Det går vanligtvis att jämföra priser för internationella flyg på Expedia upp emot ett år i förväg, men oroa dig inte om du måste boka i sista minuten. Ibland finns det rabatterade flyg bara någa veckor före avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Palau från Expedia?
Resepaketen kan innehålla hyrbil, hotell och flyg, men du kan mixa och matcha dem hur som helst för att skapa din drömresa till Palau. Du kan också lägga till roliga saker som rundturer och aktiviteter när resten av bokningen är klar. Det är du som bestämmer. När du kombinerar dina bokningar med Expedia kan du hitta fantastiska erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Palau?
Var beredd på att spara pengar med en paketresa från Expedia. Du kan boka flyg, hyrbil och hotell för att få riktigt bra priser, och kom ihåg att hotell inte är ditt enda alternativ. Sök även efter hus på stranden, stugor i bergen och till och med trädkojor och rancher.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Palau på Expedia?
Ja, det går bra. Med över 500 olika flygbolag att välja mellan världen över har du stora valmöjligheter. Sök bland de många alternativen för att hitta ett flygbolag som passar dina önskemål.

Populära sevärdheter att besöka