Resor till Papua Nya Guinea

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Populära destinationer i Papua Nya Guinea

Topphotell i Papua Nya Guinea

Airways Hotel
Airways Hotel
5 out of 5
Jacksons Parade, Jackson Intl Airport, Port Moresby, 121
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 693 kr per natt mellan 11 feb. och 12 feb.
1 693 kr
per natt
11 feb. - 12 feb.
4,4/5 Wonderful! (203 recensioner)
"They staff were amazingly helpful and very genuine in their friendliness and willingness to be helpful. A beautiful human environment to be surrounded with. Great work team, you have set the bar high."

Recension från 12 jan. 2023

Airways Hotel
The Stanley Hotel & Suites
The Stanley Hotel & Suites
5 out of 5
Sir John Guise Drive, Waigan, Port Moresby, 121
Priset är 2 313 kr per natt mellan 7 feb. och 8 feb.
2 313 kr
per natt
7 feb. - 8 feb.
4,4/5 Excellent! (85 recensioner)
"Love that they are connected to the Vision City Mall; lots of choices for dining and shopping without having to hire transport. Unfortunately, their pool and outdoor entertainment area was under renovation and not accessible during our stay."

Recension från 6 jan. 2023

The Stanley Hotel & Suites
Lamana Hotel
Lamana Hotel
3.5 out of 5
1 Famagusta Road, Waigani, Port Moresby, National Capital District
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 772 kr per natt mellan 4 feb. och 5 feb.
1 772 kr
per natt
4 feb. - 5 feb.
3,9/5 Good! (137 recensioner)
"Firstly thankyou for the service that you provided in booking my hotel room. Secondly, the room was of standard as well as a very good customer care service provided by the hotel stuffs. And last but not the least I really enjoy my stay."

Recension från 14 jan. 2023

Lamana Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Papua Nya Guinea just nu?
Du hittar information om karantänpolicyer och reserestriktioner för Papua Nya Guinea och mycket mer genom att besöka vår sida med reseråd under covid-19.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Papua Nya Guinea?
Välj fritt bland boende, flyg och hyrbil så kan du snart semestra i Papua Nya Guinea från bara . Ju fler delar du inkluderar, desto större blir rabatten. Drömsemestern har aldrig varit billigare.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Papua Nya Guinea?
Om du gillar att få ett bra pris kan du slå samman dina bokningar i ett semesterpaket till Papua Nya Guinea. Vare sig du letar efter boende och flyg eller hyrbil och aktiviteter kan du hitta allt på en och samma plats – och valmöjligheterna är många. Expedia kan erbjuda alternativ från över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen. Flyg med vilket flygbolag du vill, bo var du vill och spara samtidigt massor – kan semestern bli bättre?
Vilka är de bästa hotellen i Papua Nya Guinea?
Börja med att kolla in Airways Hotel och The Hideaway Hotel. De är ofta de populäraste hotellen bland de som reser till Port Moresby. Om du även ska tillbringa ett par dagar i Kokopo är Wairiki 4 och Taklam Lodge utmärkta alternativ.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Papua Nya Guinea?
är den bästa månaden att boka in en semester i Papua Nya Guinea om du vill få reskassan att räcka längre. är i jämförelse en dyrare månad att resa. Om du föredrar att undvika folksamlingar är den bästa tiden att resa i , men det är någonting speciellt med Papua Nya Guinea i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Papua Nya Guinea?
Det beror helt och hållet på ditt flygbolag, men vanligtvis är det möjligt att kontrollera flygpriserna på Expedia upp till ett år i förväg. Det brukar vara en bra idé att boka en biljett i god tid, men ibland händer det att man får tag i ett billigt flyg endast ett par veckor före avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Papua Nya Guinea från Expedia?
Flyg, hotell och en rymlig bil – allt du behöver för en roadtrip. Mixa och matcha efter eget behag och få fantastiska rabatter. Efter att du har bokat kan du lägga till aktiviteter och rundturer och spara ännu mer. När det handlar om att organisera dina drömmars semester i Papua Nya Guinea är det du som har kontrollen.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Papua Nya Guinea?
Att boka din resa till Papua Nya Guinea som ett paket är ett enkelt sätt att arrangera din resa. Men det är inte allt. Du får dessutom bra rabatter när du kombinerar hotell, flyg och bil, och varför inte lägga till en upplevelse eller aktivitet när din bokning är klar?
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Papua Nya Guinea på Expedia?
Ja – det är enkelt. Expedia har tillgång till fler än 500 flygbolag världen över. Våra paket ger dig möjlighet att hitta tillgängliga flyg, hotell och aktiviteter som matchar dina behov.

Populära sevärdheter att besöka