Populära flyg med Qatar Airways

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Nya recensioner för Qatar Airways

Feb 24, 2020

Wifi fungerade väldigt dåligt, trots att vi betalade extra för det.

Feb 24, 2020

Wifi fungerade inte så bra, trots att vi betalade extra för det.

Feb 24, 2020

Flyget var flera timmar försenat från Doha till Colombo, kändes inte bra

Jan 12, 2020

Focus and friendliness ! Great !

Dec 23, 2019

Helt fantastiskt personal

Dec 24, 2018

Våra bord vid sittplatserna var inte rengjorda. Matrester och kaffe som låg kvar och som kabinpersonalen fick städa undan. Äckligt!

Nov 17, 2018

Nej

Aug 8, 2018

Skrikfria sektioner. All passagerar betalar inte bara barnföräldrar. Vuxna måste få resa i lugn och ro. Störande med barnskrik under 8-9 timmar.

Flyg med Qatar Airways på Expedia.se

Sök på Expedia och få det bästa utbudet av Qatar Airways flyg oavsett resmål. Qatar Airways och Expedia samarbetar för att kunna erbjuda dig de bästa priserna med ett generöst utbud av rabatterade flygningar med flexibla avgångs- och ankomsttider. Detta gör din resa med Expedia komfortabel, prisvärd och minnesvärd. Flyg med Qatar Airways idag och upplev skillnaden.

Qatar Airways är partner till Expedia. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda dig allt du behöver för att kunna boka din kommande resa med Qatar Airways. Vi erbjuder allt från i förtid planerade resor till sista-minuten avgångar, Qatar Airways har ett stort utbud av billiga flyg vilket gör det möjligt att resa ännu billigare. Flyg en behaglig resa med Qatar Airways , vi kommer se till att uppfylla alla dina behov samt att vi gör allt för att göra din resa ska bli så bra som möjligt för dig. Qatar Airways flyg erbjuder flera utresor för din destination vilket gör din resa mer flexibel, vårt utbud är nu större än någonsin tidigare. När du bokar med Expedia så får du tillgång till alla verktyg online för att du ska kunna planera den bästa resan för just dig. Om du behöver hjälp att boka din resa så är Expedias kundtjänst öppen mellan 8:00-22:00 mån till fre och 09:00-22:00 lör, sön och helgdagar för att hjälpa dig med frågor när du bokar din flygresa med Qatar Airways. Expedia och Qatar Airways samarbetar för att du ska vara säker på att du får den bästa resan till det bästa priset.