Flygdestinationer Bhutan

Populära städer att besöka i Bhutan

Boka din resa till Bhutan

Expedia erbjuder flyg till Bhutan för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Bhutan och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Bhutan på grund av covid-19?
Om din bokning inte är slutförd än bör du granska villkoren som gäller för det flygbolag du hade tänkt resa med. Om du redan har bokat flyg till Bhutan kan du gå till vår kundtjänstportal. Där hittar du information om vilka policyer kring covid-19 som kan påverka din bokning och vad du har för alternativ härnäst.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Bhutan med flexibel avbokningspolicy?
Vi på Expedia har gjort allt vi kan för att hjälpa dig att hitta flygresor med så stor flexibilitet som möjligt. Det är bara att klicka på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt och enkelt snappa upp ett kanonbra flyg till Bhutan.
Finns det några allmänna tips för resande till Bhutan under coronaviruspandemin?
Till följd av coronavirusutbrottet medför resandet en del extra utmaningar. Ha följande information i bakhuvudet innan du stiger ombord på ditt flyg till Bhutan.

  • Var medveten om alla regler som gäller både på avreseorten och på destinationen. Beroende på lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så kom ihåg att undersöka i förväg.
  • Du måste bära munskydd på flygplatsen, inklusive när du passerar säkerhetskontrollen. Var beredd på att ta av skyddet när det är dags att bekräfta din identitet.
  • Räck inte över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till säkerhetspersonalen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras.
  • En behållare med handsprit är tillåten i handbagaget. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
  • Ta ut alla personliga föremål, såsom lösa mynt och nycklar, ur dina fickor och placera dem i ditt handbagage istället för i en korg. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
  • Förvara eventuella matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp dem på brickan i säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur ditt handbagage minskar risken för att säkerhetspersonalen öppnar och inspekterar din väska.

Hur hittar man billiga biljetter till Bhutan?
En smart strategi för att hitta de bästa erbjudandena är att vara flexibel med resedatumen. Börja med att söka efter flyg till Bhutan och klicka sedan på “Flexibla datum” för att jämföra priserna som gäller dagarna däromkring. Ett annat praktiskt tips är att vara ute i god tid. För att du ska få en uppfattning om biljettpriserna kan vi berätta att de billigaste flygbiljetterna till Bhutan de senaste sju dagarna kostade .
Vad kostar ett flyg till Bhutan?
Enkelresor som avgick från () såldes för endast de senaste sju dagarna. Under samma tidsperiod kostade flyg tur och retur till Bhutan mellan och . Om du får syn på ett bra erbjudande ska du slå till med en gång, för priserna kan ändras fort.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Bhutan?
Paro (PBH) är den främsta flygplatsen i Bhutan, och hit anländer 13 flyg i månaden. Leta upp ett bra erbjudande, boka dina biljetter och förbered dig på att utforska denna välkomnande region.
Vad kostar det att flyga till Bhutan?
Priset varierade mellan och under den senaste veckan. När du är redo att boka kan vi stå till tjänst med att hitta ett kanonbra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Bhutan?
är den billigaste månaden att boka en resa till Bhutan. Biljettpriserna är ofta högre under sommar- och vinterloven, så undvik att köpa din biljett då om du vill spara pengar.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Bhutan?

  • Thimphu är en av de kändaste städerna i Bhutan, så du kommer förmodligen att börja din resa här. I så fall kan du vänta dig att hålla dig upptagen. Här finns populära sevärdheter som Clock Tower Square, shopping, uteliv och mycket mer.
  • Om du inte vet vad du borde packa, förutom pass och plånbok, ska du titta närmare på den lokala väderleksprognosen. Då blir det enklare att packa rätt kläder för din vistelse i Thimphu, som har ett kustklimat.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Bhutan på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Bhutan.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Bhutan med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Bhutan. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Bhutan.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Bhutan under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Bhutan erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.