Flygdestinationer Chile

Populära städer att besöka i Chile

Förslag på billiga flygresor till Chile

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 048 kr för enkelflyg och 7 451 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
United
Air Canada
Finnair
Finnair
Finnair
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Air France
KLM

Boka din resa till Chile

Expedia erbjuder flyg till Chile för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Chile och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Chile på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Chile.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Chile med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Chile. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Chile.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Chile under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Chile erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.