Flygdestinationer i Chile

Förslag på billiga flygresor till Chile

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 455 kr för enkelflyg och 8 173 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Finnair
Delta
Air Canada
American Airlines
Iberia
British Airways
Air France
KLM
Iberia

Boka din resa till Chile

Expedia erbjuder flyg till Chile för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Chile och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Chile på grund av covid-19?
Du kan besöka vår kundtjänstportal för att hitta användbar information om att avboka eller byta flyg till följd av covid-19. Glöm inte att också läsa igenom de gällande villkoren för ditt flygbolag innan du genomför din flygbokning till Chile.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Chile med flexibel avbokningspolicy?
Vi förstår att planer kan ändras på kort varsel, så att boka ett flexibelt flyg med Expedia är alltid en bra idé. Kryssa bara i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är en billig flygbiljett till Chile snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Chile under coronaviruspandemin?
Coronaviruset må ha ändrat hur resandet går till, men det har inte suddat ut människors äventyrslust. Här kommer en del tips som hjälper dig att ta dig an de nya utmaningarna.

 • Ta reda på om det finns några reserestriktioner på din avreseort eller på ditt resmål innan du genomför bokningen av biljetterna. Kolla även upp om det finns några andra regler som kan påverka dig efter ankomsten, som obligatorisk karantän.
 • När du rör dig på flygplatsen måste du bära munskydd. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att bekräfta din identitet. Resenärer utan munskydd kanske inte får stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Räck inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för visuell inspektion.
 • Personalen på flygplatsen tillåter att du tar med dig en behållare med handsprit på högst 100 ml i handbagaget. Du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • Placera dina personliga föremål, såsom mobilen, plånboken och nycklarna, i handbagaget istället för på en bricka för att minska hanteringstiden i säkerhetskontrollen.
 • Om du bär med dig matvaror ombord på flyget bör du förvara dem i en genomskinlig påse och lägga påsen på brickan vid säkerhetskontrollen. Då är det mindre risk för att personalen på flygplatsen rör vid väskan för att öppna och inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Chile?
Ett av de bästa sätten att hitta billiga biljetter till Chile är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter flyg och klicka sedan på “Flexibla datum” över sökresultaten, så kan du se de lägsta priserna för dagar runtomkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Chile de senaste sju dagarna kostade 8 173 kr. Du kan normalt hitta bästa möjliga erbjudande om du bokar långt i förväg.
Vad kostar ett flyg till Chile?
Det var gott om budgetvänliga resor som erbjöds under de senaste sju dagarna, och priset för flyg tur och retur till Chile låg på mellan 8 173 kr och 12 339 kr. Ett par lyckliga resenärer kunde få tag i enkelresor från Stockholm (ARN) för så lite som 6 455 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Chile?
Var du reser från och vilket flygbolag du flyger med avgör vilken av följande stora flygplatser du landar på:

 • Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) – 4342 flyg per månad.
 • Antofagasta (ANF-Cerro Moreno Intl.) – 625 flyg per månad.
 • Puerto Montt (PMC-Tepual) – 568 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Chile?
Under veckan som gick kostade flygen mellan 8 173 kr och 12 339 kr. Kika på våra fina erbjudanden till Chile, välj ut något som passar dig och börja packa bagaget.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Chile?
Boka en flygbiljett i Februari för att få tillgång till fantastiska erbjudanden på flyg till Chile. Under semestertider, det vill säga sommar och jul, är biljetterna oftast som dyrast.
Hur lång tid tar flyget till Chile?
Var du reser ifrån bestämmer hur lång tid flyget tar. Nedan ser du ett par av de mest bokade inrikesresvägarna till Chile samt deras medelflygtid:

 • Antofagasta (ANF-Cerro Moreno Intl.) till Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) – 1 timme och 50 minuter
 • Iquique (IQQ-Chucumata) till Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) – 2 timmar och 6 minuter
 • Calama (CJC) till Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) – 2 timmar och 2 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Chile?

 • Börja semestern i Chile i den fartfyllda staden Santiago. Här finns mängder av saker att se och göra, från kända sevärdheter som Palacio de la Moneda till mat, underhållning och mycket mer.
 • När det är dags att välja aktiviteter för din resa får du komma ihåg att det råder ett medelhavsklimat i Santiago. Ta en titt på vad väderleksprognosen säger innan du flyger.
 • När du är redo att uppleva mer av området kan du hämta upp nyckeln till en av våra budgetvänliga hyrbilar och besöka Peñaflor. Staden ligger cirka 30 kilometer sydväst om Santiago och är hem till intressanta sevärdheter, som Parque Acuatico Acuapark.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Chile på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Chile.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Chile med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Chile. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Chile.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Chile under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Chile erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Chile

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair