Flygdestinationer i Cornwall

Populära städer att besöka i Cornwall

Förslag på billiga flygresor till Cornwall

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 619 kr för enkelflyg och 1 019 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
Loganair
easyJet
Loganair
Hahn Air Technologies
Hahn Air Technologies
British Airways
Hahn Air Technologies
Hahn Air Technologies

Boka din resa till Cornwall

Expedia erbjuder flyg till Cornwall för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Cornwall och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Cornwall på grund av covid-19?
I dessa tider erbjuder många flygbolag större flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att hitta mer information om hur du avbokar ditt flyg till Cornwall på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Cornwall med flexibel avbokningspolicy?
Vi är medvetna om att planerna plötsligt kan ändras, så att boka flexibla flygbiljetter med Expedia är alltid en god idé. Klicka bara på “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så är en billig flygbiljett till Cornwall inom enkel räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Cornwall under coronaviruspandemin?
Covid-19 har fullständigt förändrat världen på många sätt, däribland hur resandet ser ut. Dessa tips kan hjälpa dig att ta dig an de nya utmaningarna och göra dig redo för din resa till Cornwall.

  • Var uppmärksam på vilka regler som gäller både på din avreseort och på din destination. Beroende på olika lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så glöm inte att läsa på i förväg.
  • Bär ett munskydd när du går igenom flygplatsens säkerhetskontroll. Personalen skulle dock kunna be dig att ta av skyddet för att bekräfta din identitet.
  • Räck inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för visuell inspektion.
  • Personalen på flygplatsen godkänner att du har med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
  • För att säkerhetskontrollen ska gå smidigare kan du placera föremål som ditt bälte och lösa mynt i handbagaget istället för i en korg.
  • Ta fram alla matvaror som du har med dig för att gå igenom skannern i säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig påse som du själv placerar på brickan är risken mindre för att personalen på flygplatsen tar i din väska för att öppna och undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Cornwall?
Ett av de vanligaste sätten att få tag i billiga flyg till Cornwall är att vara flexibel med datumen. Sök efter flygresor och klicka därefter på länken “Flexibla datum” över sökresultaten, så kan du jämföra priser för dagar omkring de du har valt. De billigaste flygen till Cornwall de senaste sju dagarna kostade 1 019 kr. Du kan normalt hitta ett så bra pris som möjligt om du bokar långt i förväg.
Vad kostar ett flyg till Cornwall?
Det var gott om budgetvänliga flygresor som erbjöds under den senaste veckan, och priset för flygbiljetter tur och retur till Cornwall låg på mellan 1 019 kr och 4 228 kr. Några glada semesterfirare lyckades boka enkelresor från London (LGW) för endast 1 619 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Cornwall?
Om du reser med flyg till Newquay (NQY-Newquay Cornwall) kan du utforska allt som Cornwall har att erbjuda. Det här är den primära flygplatsen i regionen, och 117 flyg anländer hit i månaden.
Vad kostar det att flyga till Cornwall?
Under de senaste sju dagarna kostade flygbiljetter till Cornwall mellan 1 019 kr och 4 228 kr.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Cornwall?
Den budgetvänligaste tiden på året att få tag i ett fantastiskt erbjudande på ett flyg till Cornwall är i Oktober. Den dyraste tiden är under sommar- och jullov, så låt bli att resa då om du har en lite mindre resebudget.
Hur lång tid tar flyget till Cornwall?
För att få ett hum om hur många timmar det skulle ta att resa till Cornwall kan du ta en titt på vår lista över medelflygtiden för ett par av de populäraste inrikesresvägarna:

  • Manchester (MAN) till Newquay (NQY-Newquay Cornwall) – 1 timme och 22 minuter
  • Hughtown (ISC-St. Mary’s) till Newquay (NQY-Newquay Cornwall) – 30 minuter
  • Newcastle, England (NCL-Newcastle Intl.) till Newquay (NQY-Newquay Cornwall) – 1 timme och 25 minuter

❓ Kan jag avboka min flygresa till Cornwall på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Cornwall.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Cornwall med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Cornwall. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Cornwall.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Cornwall under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Cornwall erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Cornwall

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways