Flygdestinationer i Devon

Populära städer att besöka i Devon

Förslag på billiga flygresor till Devon

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 570 kr för enkelflyg och 2 888 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
British Airways
British Airways
KLM
KLM
KLM
KLM
Air France
KLM
KLM

Boka din resa till Devon

Expedia erbjuder flyg till Devon för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Devon och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Devon på grund av covid-19?
Gå till vår kundtjänstportal för att få viktig information om att avboka ditt flyg till följd av covid-19. Glöm inte att även läsa igenom de gällande villkoren för ditt flygbolag innan du slutför bokningen av flyg till Devon.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Devon med flexibel avbokningspolicy?
Du behöver bara använda vårt filter för ändringsavgifter. Fyll i resedatum och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” till vänster. Med Expedias hjälp blir det lätt att få tag i billiga flygbiljetter till Devon.
Finns det några allmänna tips för resande till Devon under coronaviruspandemin?
Nya säkerhetsåtgärder till följd av coronavirusutbrottet har fått resandet att se annorlunda ut nuförtiden. Här följer en del information som kan vara bra att veta innan du packar väskorna och ger dig av till Devon.

 • Var medveten om vilka regler som gäller både på din avreseort och på destinationen. Beroende på lokala föreskrifter kanske det inte går att resa, så kom ihåg att läsa på i förväg.
 • När du är på flygplatsen ska du ha munskydd på dig. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att ta av dig skyddet för att kunna verifiera din identitet. Resenärer som inte bär munskydd får kanske inte stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Istället för att lämna fram ditt boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv placera det på skannern. Håll sedan upp boardingpasset för visuell inspektion.
 • Du kan bära med dig en behållare med handdesinficering på max 100 ml i handbagaget. Kom ihåg att du måste ta ut behållaren ur väskan i säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, till exempel lösa mynt och nycklar, ur fickorna och lägg dem i ditt handbagage istället för i en korg. Då går säkerhetskontrollen fortare.
 • Ta fram alla matvaror som du eventuellt har med dig för att gå igenom skannern vid säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv placerar på brickan är det mindre risk för att personalen rör vid din väska för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Devon?
Ett av de bästa sätten att få tag i billiga flyg till Devon är att vara flexibel med datumen. Sök efter flyg och klicka därefter på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så kan du jämföra priser för dagar omkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Devon under den senaste veckan kostade 2 888 kr. Du brukar kunna hitta ett så bra pris som möjligt genom att boka i god tid.
Vad kostar ett flyg till Devon?
Det var många prisvärda resor som erbjöds under de senaste sju dagarna, och flygpriset tur och retur till Devon låg på mellan 2 888 kr och 4 289 kr. Ett par glada semesterfirare kunde få tag i enkelresor från Stockholm (ARN) för bara 2 570 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Devon?
Exeter (EXT-Exeter Intl.) är den främsta inkörsporten för de som reser till Devon. Cirka 351 flyg i månaden anländer till den här flygplatsen.
Vad kostar det att flyga till Devon?
Under veckan som gick låg flygpriserna på mellan 2 888 kr och 4 289 kr. Ta en titt på våra erbjudanden till Devon, välj ut något som passar dig och börja packa dina väskor.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Devon?
Den idealiska tiden att få tag i ett fantastiskt erbjudande på en resa till Devon är i November. Priserna är som högst under semestertider och jullov, så undvik dessa månader om du har en liten budget.
Hur lång tid tar flyget till Devon?
Flygtiden varierar av flera anledningar, framför allt var du flyger ifrån och flygplansmodellen. Denna lista över de kändaste inrikesresvägarna till Devon kan ge dig en bättre uppfattning:

 • Hughtown (ISC-St. Mary’s) till Exeter (EXT-Exeter Intl.) – 1 timme
 • Manchester (MAN) till Exeter (EXT-Exeter Intl.) – 1 timme och 20 minuter
 • Newcastle, England (NCL-Newcastle Intl.) till Exeter (EXT-Exeter Intl.) – 1 timme och 22 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Devon?

 • Börja din vistelse i Devon i den färgsprakande staden Tiverton. Här finns mycket att se och göra, från imponerande sevärdheter som Knightshayes Court till mat, shopping, uteliv och mycket mer.
 • När det är dags att organisera aktiviteter för ditt stora äventyr bör du hålla i åtanke att det råder ett kustklimat i Tiverton. Ta gärna en titt på vad väderleksprognosen säger innan du flyger.
 • Stanna till i Mortehoe härnäst. Du hittar staden cirka 60 kilometer nordväst om Tiverton, och här upplever du bland annat Woolacombe Beach, som är en av traktens bästa sevärdheter.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Devon?
Tiverton, en av de kändaste städerna i Devon, är en underbar plats att besöka. Är du inte så glad i kallt väder? Då bör du resa hit under sommarmånaderna, efter 21 juni, när temperaturerna varierar mellan 53Fº (12Cº) och 64Fº (18Cº). är när Tiverton är som populärast.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Devon på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Devon.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Devon med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Devon. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Devon.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Devon under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Devon erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Devon

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM