Flygdestinationer i Dominikanska republiken

Populära städer att besöka i Dominikanska republiken

Förslag på billiga flygresor till Dominikanska republiken

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 709 kr för enkelflyg och 7 940 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Delta
Delta
Air Canada
Delta
Delta
Air Canada
American Airlines
Finnair
Finnair

Boka din resa till Dominikanska republiken

Expedia erbjuder flyg till Dominikanska republiken för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Dominikanska republiken och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Dominikanska republiken på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du svaren på många vanliga frågor om till exempel avbokning eller byte av flyg på grund av covid-19. För säkerhets skull ska du även granska flygbolagets regler och villkor innan du genomför flygbokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Dominikanska republiken med flexibel avbokningspolicy?
Börja med att söka efter billiga flyg till Dominikanska republiken och klicka sedan på “Ingen ändringsavgift” under filtret “Flexibla ändringspolicyer”. Så enkelt är det. Vi förstår att planer kan ändras och att flexibilitet är mycket viktigt, så du kan boka tryggt med Expedia.
Finns det några allmänna tips för resande till Dominikanska republiken under coronaviruspandemin?
På grund av utbrottet av coronaviruset för dagens resor med sig en del extra utmaningar. Lägg följande information på minnet innan du hoppar på flyget till Dominikanska republiken.

 • Innan du bokar flyget bör du undersöka om det råder några reserestriktioner, både på din avreseort och på resmålet. Läs den senaste informationen från myndigheter och flygbolag.
 • Ha munskydd på dig när du går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • Istället för att räcka fram ditt fysiska eller elektroniska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på läsaren. Håll sedan upp boardingpasset för inspektion.
 • En behållare med handsprit tillåts i handbagaget. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla personliga föremål, som nycklar och mobil, ur dina fickor och lägg dem i handbagaget istället för i en korg. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
 • Förvara alla matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur handbagaget är det mindre risk för att personalen ber om att öppna och inspektera väskan.

Hur hittar man billiga biljetter till Dominikanska republiken?
Det finns många olika sätt. Du skulle exempelvis kunna vara ute i god tid, titta på resor till olika flygplatser och undvika högsäsongen. Ett annat smart sätt är att testa vår funktion för flexibla datum. Sök efter ditt flyg till Dominikanska republiken och jämför sedan priserna som gäller på omkringliggande datum. Under den senaste veckan var det lägsta priset för en flygresa till Dominikanska republiken 7 940 kr.
Vad kostar ett flyg till Dominikanska republiken?
Du hade kunnat boka flygbiljetter tur och retur till Dominikanska republiken för mellan 7 940 kr och 9 453 kr under veckan som gick. När det gäller enkelresor från Stockholm (ARN) var det bästa priset under samma tidsperiod endast 5 709 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Dominikanska republiken?
Var du stiger ombord och vilket flygbolag du åker med kommer att bestämma vilken av följande stora flygplatser du landar på:

 • Santo Domingo (SDQ-Las Americas Intl.) – 1219 flyg per månad.
 • Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.) – 1132 flyg per månad.
 • Santiago (STI-Cibao Intl.) – 508 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Dominikanska republiken?
Priset på en flygbiljett till Dominikanska republiken låg på mellan 7 940 kr och 9 453 kr den senaste veckan. Normalt kan du hitta bättre erbjudanden ju tidigare du bokar din resa.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Dominikanska republiken?
Oktober är en billig månad att resa med flyg till Dominikanska republiken. Biljettpriserna är normalt högre under de stora skolloven, så försök att inte boka din resa då om du vill spara pengar.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Dominikanska republiken?

 • Med ett så stort utbud av fascinerande områden att utforska kan det vara svårt att avgöra var man ska börja sin semester i Dominikanska republiken. Men Santo Domingo är verkligen ett paradis för dig som gillar sightseeing. Denna framstående stad erbjuder alla sevärdheter och upplevelser som du kan önska dig, och du börjar kanske med Boca Chica.
 • Om du inte vet vad du borde packa, förutom plånbok, mobil och pass, bör du ta en titt på den lokala väderleksprognosen. Då blir det enklare att packa rätt kläder för din vistelse i Santo Domingo, som har ett tropiskt savannklimat.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Dominikanska republiken på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Dominikanska republiken.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Dominikanska republiken med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Dominikanska republiken. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Dominikanska republiken.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Dominikanska republiken under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Dominikanska republiken erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Dominikanska republiken

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta