Flygdestinationer Dubai

Populära städer att besöka i Dubai

Förslag på billiga flygresor till Dubai

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 285 kr för enkelflyg och 3 050 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Finnair
LOT-Polish Airlines
Air Baltic
Pegasus Airlines
KLM
Pegasus Airlines
Air Baltic
Swiss International Air Lines
Lufthansa
KLM
Turkish Airlines
LOT-Polish Airlines
Pegasus Airlines

Boka din resa till Dubai

Expedia erbjuder flyg till Dubai för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Dubai och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Dubai på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Dubai.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Dubai med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Dubai. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Dubai.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Dubai under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Dubai erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.