Flygdestinationer i Dubai

Populära städer att besöka i Dubai

Förslag på billiga flygresor till Dubai

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 872 kr för enkelflyg och 3 079 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Turkish Airlines
Qatar Airways
Egyptair

Boka din resa till Dubai

Expedia erbjuder flyg till Dubai för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Dubai och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Dubai på grund av covid-19?
Många flygbolag erbjuder nu större flexibilitet på grund av covid-19. I vår behändiga kundtjänstportal kan du hitta svaren på de vanligaste frågorna om att avboka eller byta flyg. Det är också en god idé att granska flygbolagets villkor – helst innan du genomför bokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Dubai med flexibel avbokningspolicy?
Sök först efter billiga flyg till Dubai och kryssa därefter i rutan “Ingen ändringsavgift” under filtret “Flexibla ändringspolicyer”. Enkelt, eller hur? Vi förstår att planerna kan ändras och att flexibilitet är mycket viktigt, så du kan känna dig trygg när du bokar med Expedia.
Finns det några allmänna tips för resande till Dubai under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet må ha ändrat hur resandet går till, men det har inte tagit kål på äventyrslusten hos folk. Här följer ett par tips som kan hjälpa dig att ta dig an förändringarna.

  • Känn till vilka regler som gäller både på avreseorten och på resmålet. Beroende på de lokala föreskrifterna kanske du inte får lov att resa, så glöm inte att undersöka i förväg.
  • Ha munskydd på dig under säkerhetskontrollerna på flygplatsen. Personalen på flygplatsen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna verifiera din identitet.
  • Istället för att lämna fram ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv placera det på läsaren. Håll därefter upp det för visuell inspektion.
  • En behållare med handdesinfektionsmedel tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
  • Ta ut alla föremål, såsom mobil och lösa mynt, ur fickorna och lägg dem i handbagaget istället för i en korg. Då kommer du igenom säkerhetskontrollen fortare.
  • Ta fram alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas vid säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig påse som du själv placerar på brickan är risken mindre för att säkerhetspersonalen tar i din väska för att öppna och undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Dubai?
Emirates flyger till Dubai eller dess omnejd och erbjuder bland annat 26 flygresor som landar på Dubai (DXB-Dubai Intl.) per månad. När du har kommit fram till vilka datum du vill resa är det en smart idé att boka din biljett tidigt för att inte gå miste om ett bra erbjudande.
Hur hittar man billiga biljetter till Dubai?
Det finns ett par olika sätt som kan fungera. Du kan till exempel vara ute i god tid, titta på flyg till olika flygplatser och undvika vanliga semestertider. En annan bra metod är att testa vår funktion för flexibla datum. Sök efter ditt flyg till Dubai och jämför sedan priserna för omkringliggande datum. Under de senaste sju dagarna var det lägsta priset för ett flyg till Dubai 3 079 kr.
Vad kostar ett flyg till Dubai?
Priset på ett flyg tur och retur till Dubai låg på mellan 3 079 kr och 4 876 kr de senaste sju dagarna. Du hade kunnat köpa en billig enkel resa från Stockholm (ARN) för endast 1 872 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Dubai?
När du beslutar var du ska landa får du ta ställning till faktorer som avståndet till ditt boende och biljettpriserna. I Dubai har du följande alternativ:

  • Dubai (DXB-Dubai Intl.) – 10626 flyg per månad.
  • Sharjah (SHJ-Sharjah Intl.) – 2494 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Dubai?
Priset låg på mellan 3 079 kr och 4 876 kr de senaste sju dagarna. När du vill boka kan vi stå till tjänst med att hitta ett riktigt fint erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Dubai?
Köp din flygbiljett i November för att hitta bästa möjliga pris på flyg till Dubai. Under semestertider, det vill säga sommar och jul, är det generellt sett som dyrast att boka resor.
Vilken är den bästa tiden på året att besöka Dubai?
Om du längtar efter att uppleva den främsta staden i Dubai när det händer som mest ska du besöka Murqquab under . Här på det norra halvklotet börjar sommarsäsongen runt den 20 juni, och du kan vänta dig temperaturer från 89Fº (32Cº) till 102Fº (39Cº).

❓ Kan jag avboka min flygresa till Dubai på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Dubai.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Dubai med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Dubai. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Dubai.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Dubai under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Dubai erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Dubai

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines