Flygdestinationer Ecuador

Populära städer att besöka i Ecuador

Boka din resa till Ecuador

Expedia erbjuder flyg till Ecuador för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Ecuador och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Ecuador på grund av covid-19?
I vår behändiga kundtjänstportal får du tag i mer information om att byta eller avboka ditt flyg till Ecuador till följd av covid-19. Innan du bokar är det också en god idé att läsa igenom flygbolagets villkor.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Ecuador med flexibel avbokningspolicy?
Sök först efter billiga flyg till Ecuador och kryssa därefter i rutan “Ingen ändringsavgift” under filtret “Flexibla ändringspolicyer”. Det är inte svårare än så. Vi förstår att planer ändras och att flexibilitet är viktigt, så du kan känna dig trygg när du bokar med Expedia.
Finns det några allmänna tips för resande till Ecuador under coronaviruspandemin?
Coronaviruset må ha förändrat hur resandet ser ut, men det har inte tagit kål på äventyrslusten hos folk. Här kommer ett par tips som hjälper dig att hantera de nya reseutmaningarna.

  • Var uppmärksam på reglerna som gäller både på din avreseort och på ditt resmål. Beroende på de lokala föreskrifterna kanske det inte går att resa, så glöm inte att läsa på ordentligt i förväg.
  • Ha munskydd på dig när du går igenom flygplatsens säkerhetskontroll. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet.
  • För att reducera risken för smittospridning ska du själv placera ditt boardingpass på läsaren och sedan hålla upp det för visuell inspektion. Räck inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen.
  • Säkerhetspersonalen godkänner att du tar med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på högst 100 ml i handbagaget. Du behöver ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
  • För att säkerhetskontrollen ska gå fortare kan du lägga föremål som plånboken och mobilen i ditt handbagage istället för på en bricka.
  • Ta fram alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas vid säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv placerar på brickan är det mindre risk för att personalen tar i din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Ecuador?
Ett av de vanligaste sätten att hitta billiga flygresor till Ecuador är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter ditt flyg och klicka sedan på länken “Flexibla datum” högst upp i sökresultaten, så kan du se priserna för dagar runtomkring de du har valt. De billigaste flygen till Ecuador under de senaste sju dagarna kostade . Du brukar kunna hitta ett så bra pris som möjligt genom att boka i god tid.
Vad kostar ett flyg till Ecuador?
Du hade kunnat boka flygbiljetter tur och retur till Ecuador för mellan och under veckan som gick. Vad gäller enkelresor från () var det billigaste priset under samma tid bara .
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Ecuador?
Om du reser med flyg till någon av de här populära flygplatserna i Ecuador kan du utan problem utforska området:

  • Quito (UIO-Mariscal Sucre Intl.) – 1315 flyg per månad.
  • Guayaquil (GYE-Jose Joaquin de Olmedo Intl.) – 1011 flyg per månad.
  • Cuenca (CUE-Mariscal Lamar) – 91 flyg per månad.

Vilka är de bästa sakerna att göra i Ecuador?

  • Quito kan erbjuda kultur och energi så att det spricker i sömmarna, vilket gör staden till en fantastisk startpunkt för en semester i Ecuador. Upptäck berömda sevärdheter som Monumentet till ekvatorn, strosa i butiker och ät och drick gott på några av stadens inbjudande restauranger. Valet är ditt.
  • När det är dags att organisera din resa bör du hålla i åtanke att det råder ett kustklimat i Quito. Ta gärna en titt på vad väderleksprognosen säger innan du beger dig.
  • När du är redo att uppleva mer av detta vackra område kan du hoppa in i någon av våra budgetvänliga hyrbilar och besöka Cayambe. Staden ligger runt 50 kilometer nordöst om Quito och är hem till populära sevärdheter, som Cayambes kyrka.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Ecuador på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Ecuador.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Ecuador med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Ecuador. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Ecuador.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Ecuador under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Ecuador erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.