Flygdestinationer Franska Guyana

Populära städer att besöka i Franska Guyana

Förslag på billiga flygresor till Franska Guyana

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 908 kr för enkelflyg och 11 723 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
KLM
Air France
Air France
Air France
Air France
KLM
KLM
KLM
Air France
Air France
Air France
Air France
KLM
Air France
Air France
Air France
KLM
Air France
Air France

Boka din resa till Franska Guyana

Expedia erbjuder flyg till Franska Guyana för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Franska Guyana och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Franska Guyana på grund av covid-19?
En hel del flygbolag erbjuder numera mer flexibilitet på grund av covid-19. I vår kundtjänstportal kan du hitta svaren på de flesta frågor om att avboka eller byta flyg. Det är även en god idé att gå igenom villkoren från flygbolaget – helst innan du har slutfört bokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Franska Guyana med flexibel avbokningspolicy?
Det är bara att använda vårt smarta filter för ändringsavgifter. Fyll i reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida. Med Expedias hjälp är det hur enkelt som helst att få tag i billiga flygbiljetter till Franska Guyana.
Finns det några allmänna tips för resande till Franska Guyana under coronaviruspandemin?
På grund av covid-19 medför resandet vissa ytterligare utmaningar. Ha följande information i åtanke innan du stiger ombord på ditt flyg till Franska Guyana.

  • Innan du genomför bokningen av flygbiljetterna bör du undersöka om det råder några reserestriktioner, både på avreseorten och på resmålet. Granska de senaste nyheterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
  • Du ska bära munskydd under hela resans gång, vilket inkluderar när du passerar säkerhetskontrollerna. Förbered dig på att ta av dig skyddet för att kunna bekräfta din identitet.
  • Räck inte över boardingpasset till säkerhetspersonalen. Istället ska du lägga boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras.
  • Du får ha med dig en behållare med handsprit på högst 100 ml i handbagaget. Kom ihåg att du måste ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
  • Lägg dina personliga saker, som lösa mynt, nycklar och mobil, i handbagaget istället för i en korg för att minimera tiden i säkerhetskontrollen.
  • Förvara alla matvaror i en genomskinlig påse och lägg upp dem på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur handbagaget är risken mindre för att personalen på flygplatsen vill öppna och inspektera din väska.

Vilka flygbolag flyger till Franska Guyana?
Air France flyger till Franska Guyana eller dess omgivning och kan bland annat erbjuda 56 flygresor till Cayenne (CAY-Rochambeau) per månad. När du har avgjort vilka datum du vill resa kan det vara en smart idé att boka dina biljetter tidigt för att inte gå miste om några bra erbjudanden.
Hur hittar man billiga biljetter till Franska Guyana?
Du hittar alltid kanonbra erbjudanden här på Expedia, men med funktionen för flexibla datum blir det ännu lättare. Ange vilka datum du vill resa och klicka därefter på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så kan du jämföra priserna för dagarna däromkring. Det bästa priset för en flygresa till Franska Guyana den senaste veckan var 11 723 kr.
Vad kostar ett flyg till Franska Guyana?
Det var en hel del prisvänliga flygresor som erbjöds under de senaste sju dagarna, och flygpriset tur och retur till Franska Guyana var mellan 11 723 kr och 13 710 kr. Ett par glada semesterfirare lyckades lägga vantarna på enkelresor från Stockholm (ARN) för endast 7 908 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Franska Guyana?
Cayenne (CAY-Rochambeau) är det huvudsakliga inkörsporten för de som ska resa till Franska Guyana. Omkring 78 flyg per månad anländer till den här flygplatsen.
Vad kostar det att flyga till Franska Guyana?
Under veckan som gick kostade flygbiljetterna mellan 11 723 kr och 13 710 kr. Gå igenom våra erbjudanden till Franska Guyana, välj ut ett som passar dig och börja packa dina väskor.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Franska Guyana?
Boka en flygbiljett i April för att spara så mycket pengar som möjligt på flyg till Franska Guyana. Under de stora skolloven är det generellt sett som dyrast att boka resor.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Franska Guyana?

  • Med så mycket att se och göra i Kourou är det naturligt att många resenärer väljer att börja semestern i Franska Guyana i denna färgsprakande stad. Lägg de första dagarna på att titta närmare på viktiga sevärdheter, som Guiana Space Centre, innan du upptäcker några av stadens dolda smultronställen.
  • I Kourou råder ett tropiskt regnskogsklimat, men innan du åker är det ändå en bra idé att ta reda på hur vädret ska vara under ditt besök. Oavsett om det är varmt eller kallt är det bra att komma förberedd.
  • Ungefär 50 kilometer sydöst om Kourou hittar du Remire Montjoly, som också kan vara trevligt att besöka. De välkända sevärdheterna inkluderar Sentier du Rorota, som du definitivt inte bör missa.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Franska Guyana på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Franska Guyana.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Franska Guyana med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Franska Guyana. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Franska Guyana.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Franska Guyana under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Franska Guyana erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.