Flygdestinationer i Guyana

Populära städer att besöka i Guyana

Förslag på billiga flygresor till Guyana

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 8 486 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
American Airlines
Iberia
American Airlines
Iberia
American Airlines
American Airlines
American Airlines
American Airlines
Iberia
British Airways
American Airlines
American Airlines
British Airways
British Airways
British Airways
American Airlines
American Airlines
Air France
KLM

Boka din resa till Guyana

Expedia erbjuder flyg till Guyana för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Guyana och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Guyana på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal kan du hitta svaren på många frågor om bland annat avbokning av flyg på grund av covid-19. För säkerhets skull ska du även gå igenom reglerna och villkoren hos flygbolaget innan du genomför flygbokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Guyana med flexibel avbokningspolicy?
Vi är medvetna om att planerna plötsligt kan ändras, så att boka en flexibel flygbiljett med Expedia är en bra idé. Kryssa bara i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så är ditt billiga flyg till Guyana snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Guyana under coronaviruspandemin?
Utbrottet av coronaviruset må ha förändrat hur resandet går till, men det har inte tagit kål på folks aptit på att utforska världen. Här kommer ett par tips som hjälper dig att ta dig an förändringarna.

  • Var medveten om alla regler som gäller både på din avreseort och på din destination. Beroende på olika lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så kom ihåg att läsa på i förväg.
  • Du måste bära munskydd när du är på flygplatsen, inklusive när du passerar säkerhetskontrollen. Förbered dig på att ta av dig munskyddet när det är dags att bekräfta din identitet.
  • Istället för att lämna fram ditt fysiska eller elektroniska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på läsaren. Håll sedan upp boardingpasset så att det kan inspekteras visuellt.
  • Säkerhetspersonalen godkänner att du tar med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du behöver ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
  • Lägg dina personliga saker, som mobilen, plånboken och nycklarna, i ditt handbagage istället för på en bricka för att minska hanteringstiden i säkerhetskontrollen.
  • Ta upp alla matvaror som du eventuellt har med dig för att gå igenom skannern i säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig påse som du själv lägger upp på brickan är det mindre risk för att personalen rör vid din väska för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Guyana?
För att få tag i de bästa erbjudandena till Guyana bör du boka långt i förväg. Testa även vår praktiska funktion “Flexibla datum”, som du hittar ovanför sökresultaten, för att jämföra priser på närliggande dagar. De senaste sju dagarna var det billigaste priset för ett flyg till Guyana endast 8 486 kr.
Vad kostar ett flyg till Guyana?
Om du hade köpt en enkelresa från () de senaste sju dagarna hade du kunnat få betala bara . Flygen tur och retur till Guyana kostade från 8 486 kr till 25 025 kr under samma tidsperiod.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Guyana?
Börja arrangemanget av din resa till Guyana med att boka något av de 195 flyg som landar på Georgetown (GEO-Cheddi Jagan Intl.) i månaden. Det här är områdets huvudsakliga inkörsport.
Vad kostar det att flyga till Guyana?
De senaste sju dagarna kostade flygbiljetterna mellan 8 486 kr och 25 025 kr. Ta en titt på våra olika erbjudanden till Guyana, välj ut ett som passar dig och börja packa bagaget.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Guyana?
Snappa upp en flygbiljett i September för att hitta bästa möjliga pris på flyg till Guyana. Under semestertider, det vill säga sommar och jul, är biljetterna oftast som dyrast.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Guyana?

  • Dra igång din semester i Georgetown så kommer du att ha hur mycket som helst att se och göra. Fanstastiska sevärdheter som Providences stadion är grädden på moset. Det kvittar om du är kulturell, matexpert, shoppingdåre eller något annat, du har ändå oändliga möjligheter att roa dig i en av de största städerna i Guyana.
  • Innan du packar för din semester i Georgetown, där det är ett tropiskt regnskogsklimat, är det bra att titta på det lokala vädret. Det hjälper dig att ta med dig det du verkligen behöver och undvika att packa sådant du inte behöver.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Guyana på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Guyana.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Guyana med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Guyana. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Guyana.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Guyana under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Guyana erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Guyana

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
Air France