Flygdestinationer Kambodja

Populära städer att besöka i Kambodja

Förslag på billiga flygresor till Kambodja

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 149 kr för enkelflyg och 2 096 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Cambodia Angkor Air
Cambodia Angkor Air
Cambodia Angkor Air
Thai AirAsia
Cambodia Angkor Air
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Cambodia Angkor Air
Cambodia Angkor Air
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Cambodia Angkor Air
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Cambodia Angkor Air
Cambodia Angkor Air
Thai AirAsia

Boka din resa till Kambodja

Expedia erbjuder flyg till Kambodja för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Kambodja och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Kambodja på grund av covid-19?
Många flygbolag erbjuder idag mer flexibilitet på grund av covid-19. I vår kundtjänstportal hittar du svaren på de flesta vanliga frågor om byte eller avbokning av flyg. Det är även en bra idé att läsa igenom flygbolagets villkor – helst innan du genomför bokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Kambodja med flexibel avbokningspolicy?
Det går snabbt och lätt med Expedia. Du börjar med att ange reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Sedan är det bara att boka ett billigt och flexibelt flyg till Kambodja.
Finns det några allmänna tips för resande till Kambodja under coronaviruspandemin?
Om det är första gången du reser sedan coronavirusutbrottet kommer du snart att notera en del nya regler och säkerhetsåtgärder. Håll de här tipsen i åtanke, så kan din resa till Kambodja bli lite smidigare.

  • Innan du bokar ditt flyg bör du kontrollera om det finns några resebegränsningar, både på avreseorten och på destinationen. Granska de senaste uppgifterna från myndigheter och flygbolag.
  • Du ska ha munskydd på dig på flygplatsen, inklusive när du går igenom säkerhetskontrollen. Förbered dig på att ta av skyddet för att kunna bekräfta din identitet.
  • Räck inte över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen. Istället ska du placera boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det för inspektion.
  • En behållare med handdesinficeringsmedel tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska vid säkerhetskontrollen.
  • För att få säkerhetskontrollen att gå fortare kan du lägga föremål som mobilen och bältet i handbagaget istället för i en korg.
  • Ta fram alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas när du går igenom säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig påse som du själv lägger upp på brickan är risken mindre för att säkerhetspersonalen tar i din väska för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Kambodja?
Det finns många olika sätt. Du skulle till exempel kunna boka i god tid, titta på resor till alternativa flygplatser och undvika vanliga semestertider. En annan bra metod är att använda Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ett flyg till Kambodja och jämför sedan priser som gäller på omkringliggande datum. Den senaste veckan var det lägsta priset för ett flyg till Kambodja 2 096 kr.
Vad kostar ett flyg till Kambodja?
Enkelresor från Siem Reap (REP) såldes för endast 1 149 kr under veckan som gick. Under samma period kostade flyg tur och retur till Kambodja mellan 2 096 kr och 3 052 kr. Om du får tag i ett bra erbjudande ska du slå till med en gång, för priset kan fort ändras.
Vad kostar det att flyga till Kambodja?
Den senaste veckan kostade flygbiljetterna till Kambodja mellan 2 096 kr och 3 052 kr. Priset stiger ofta med tiden, så tveka inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Kambodja?
För att kamma hem ett billigt flyg till Kambodja ska du boka i Mars, när priserna är låga. När är biljetterna som dyrast? I Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Kambodja?

  • Siem Reap har kultur och atmosfär så att det spricker i sömmarna, vilket gör staden till en utmärkt startpunkt för din semester i Kambodja. Upptäck kända sevärdheter som Angkor Wat, strosa i butiker och ät och drick gott på stadens utmärkta restauranger. Det är upp till dig.
  • När du väljer vilken sorts kläder du ska ta med dig på din resa bör du hålla i åtanke att det råder ett tropiskt savannklimat i Siem Reap. För att få veta hur vädret kommer att vara under ditt besök bör du ta en titt på väderprognosen innan du åker.
  • Ungefär 30 kilometer nordöst om Siem Reap hittar du Banteay Srei, som också kan vara värt ett besök. De populära sevärdheterna inkluderar Banteay Samré, som definitivt hör hemma på din sightseeinglista.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Kambodja på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Kambodja.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Kambodja med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Kambodja. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Kambodja.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Kambodja under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Kambodja erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.