Flygdestinationer i Kambodja

  Planera, boka och flyg tryggt
 • trending down icon
  Håll dig uppdaterad
  Få aviseringar om flygpriser faller eller stiger.*
 • bex rewards loyalty icon
  Boka smartare
  Spara på utvalda hotell efter att du har bokat ett flyg.*
 • payments icon
  Tjäna dubbelt
  Tjäna flygbolagspoäng ovanpå dina förmåner.

Populära städer att besöka i Kambodja

Billiga flygresor till Kambodja

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar från 5 562 kr för enkelflyg och 2 852 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Cambodia Angkor Air
Cambodia Angkor Air
Air China
China Eastern Airlines
Etihad Airways
Cathay Pacific
Emirates
Vietnam Airlines
Thai Airways International
Turkish Airlines

Boka din resa till Kambodja

Expedia erbjuder flyg till Kambodja för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Kambodja och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Kambodja med flexibel avbokningspolicy?
Det går snabbt och lätt med Expedia. Du börjar med att ange reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Sedan är det bara att boka ett billigt och flexibelt flyg till Kambodja.
Hur hittar man billiga biljetter till Kambodja?
Det finns många olika sätt. Du skulle till exempel kunna boka i god tid, titta på resor till alternativa flygplatser och undvika vanliga semestertider. En annan bra metod är att använda Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ett flyg till Kambodja och jämför sedan priser som gäller på omkringliggande datum. Den senaste veckan var det lägsta priset för ett flyg till Kambodja 2 852 kr.
Vad kostar ett flyg till Kambodja?
Enkelresor från Siem Reap Angkor internationella flygplats (SAI) såldes för endast 5 562 kr under veckan som gick. Under samma period kostade flyg tur och retur till Kambodja mellan 2 852 kr och 10 542 kr. Om du får tag i ett bra erbjudande ska du slå till med en gång, för priset kan fort ändras.
Vad kostar det att flyga till Kambodja?
Den senaste veckan kostade flygbiljetterna till Kambodja mellan 2 852 kr och 10 542 kr. Priset stiger ofta med tiden, så tveka inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Kambodja?
För att kamma hem ett billigt flyg till Kambodja ska du boka i Januari, när priserna är låga. När är biljetterna som dyrast? I Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Kambodja?

 • Siem Reap har kultur och atmosfär så att det spricker i sömmarna, vilket gör staden till en utmärkt startpunkt för din semester i Kambodja. Upptäck kända sevärdheter som Angkor Wat, strosa i butiker och ät och drick gott på stadens utmärkta restauranger. Det är upp till dig.
 • När du väljer vilken sorts kläder du ska ta med dig på din resa bör du hålla i åtanke att det råder ett tropiskt savannklimat i Siem Reap. För att få veta hur vädret kommer att vara under ditt besök bör du ta en titt på väderprognosen innan du åker.
 • Ungefär 30 kilometer nordöst om Siem Reap hittar du Banteay Srei, som också kan vara värt ett besök. De populära sevärdheterna inkluderar Banteay Samré, som definitivt hör hemma på din sightseeinglista.

Populära flyg till Kambodja

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air China
*Tillgängligt för Expedia-medlemmar.