Flygdestinationer Maldiverna

Populära städer att besöka i Maldiverna

Förslag på billiga flygresor till Maldiverna

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 387 kr för enkelflyg och 1 975 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air India
IndiGo
Go First
IndiGo
SriLankan Airlines
IndiGo
Vistara
Qatar Airways
Austrian Airlines
Emirates
Austrian Airlines
Lufthansa
Etihad Airways
Swiss International Air Lines
Vueling Airlines
Etihad Airways
Etihad Airways
Malaysia Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines

Boka din resa till Maldiverna

Expedia erbjuder flyg till Maldiverna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Maldiverna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Maldiverna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Maldiverna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Maldiverna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Maldiverna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Maldiverna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Maldiverna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Maldiverna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.