Flygdestinationer i Maldiverna

Populära städer att besöka i Maldiverna

Förslag på billiga flygresor till Maldiverna

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 017 kr för enkelflyg och 2 396 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air Abu Dhabi
IndiGo
IndiGo
Wizz Air Abu Dhabi
Gulf Air
SriLankan Airlines
Vistara
Etihad Airways
Etihad Airways
FlexFlight
Emirates
Hahn Air Technologies
Gulf Air
SriLankan Airlines
IndiGo
Vistara
SriLankan Airlines
Emirates
AirAsia
Austrian Airlines

Boka din resa till Maldiverna

Expedia erbjuder flyg till Maldiverna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Maldiverna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Maldiverna på grund av covid-19?
I dessa osäkra tider erbjuder många flygbolag större flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att hitta praktisk information om hur du avbokar eller byter ditt flyg till Maldiverna till följd av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Maldiverna med flexibel avbokningspolicy?
Sök först efter billiga flyg till Maldiverna och kryssa sedan i rutan “Ingen ändringsavgift” under filtret “Flexibla ändringspolicyer”. Så enkelt är det. Vi är medvetna om att planer ändras och att flexibilitet är mycket viktigt, så du kan boka tryggt med Expedia.
Finns det några allmänna tips för resande till Maldiverna under coronaviruspandemin?
Coronaviruset må ha förändrat hur resandet ser ut, men det har inte dämpat människors äventyrslust. Här kommer ett par tips som hjälper dig att hantera de nya reseutmaningarna.

 • Innan du bokar ditt flyg bör du ta reda på om det råder några resebegränsningar, både på din avreseort och på ditt resmål. Granska den senaste informationen från myndigheter och flygbolag.
 • Du ska bära munskydd under hela resans gång, vilket inkluderar när du passerar säkerhetskontrollerna. Förbered dig på att ta av dig skyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • Istället för att räcka över ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på läsaren. Håll sedan upp det så att det kan inspekteras visuellt.
 • En behållare med handsprit tillåts i handbagaget. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla personliga föremål, såsom plånbok och nycklar, ur dina fickor och lägg dem i ditt handbagage istället för i en korg. Då kommer du igenom säkerhetskontrollen fortare.
 • Om du tar med dig matvaror på flyget ska du förvara dessa i en genomskinlig plastpåse och lägga upp påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att personalen rör vid väskan för att öppna och undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Maldiverna?
De senaste sju dagarna var det billigaste priset för ett flyg till Maldiverna bara 2 396 kr. Vill du få tag i ännu bättre erbjudanden bör du vara ute i god tid och vara flexibel med resedatumen. Du kan söka efter ett flyg till Maldiverna och sedan klicka på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för dagarna däromkring.
Vad kostar ett flyg till Maldiverna?
De senaste sju dagarna har det sålts flygbiljetter tur och retur till Maldiverna för bara 2 396 kr, medan det som mest kostade 8 075 kr. När det gäller enkelresor från Abu Dhabi (AUH) var det bästa priset under samma period 1 017 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Maldiverna?
Vilken flygplats du flyger till i Maldiverna beror på var du reser från och din slutliga destination. Här hittar du en lista över ett par av de vanligaste flygplatserna i regionen:

 • Malé (MLE-Velana Intl.) – 1432 flyg per månad.
 • Kaadedhdhoo Island (KDM) – 138 flyg per månad.
 • Kadhdhoo (KDO) – 125 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Maldiverna?
Under de senaste sju dagarna kostade flygen till Maldiverna mellan 2 396 kr och 8 075 kr. Priset brukar stiga med tiden, så vänta inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Maldiverna?
Den budgetvänligaste tiden på året att hitta ett fantastiskt erbjudande på en resa till Maldiverna är i Juni. Priserna kan stiga signifikant under semestertider och jullov, så låt bli att resa då om du vill spara pengar.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Maldiverna?

 • Kaafu Atoll kan erbjuda kultur och atmosfär så att det heter duga, vilket gör staden till en fantastisk startpunkt för ditt besök i Maldiverna. Upptäck berömda sevärdheter som Maldivernas islamiska center, strosa i butiker och ät och drick gott på någon av stadens högkvalitativa restauranger. Valet är ditt.
 • När du ska planera ditt stora äventyr är det bra att inte glömma att det råder ett tropiskt monsunklimat i Kaafu Atoll. För att få veta vad du kan förvänta dig kan du titta på vad väderleksprognosen säger innan du beger dig.
 • När det är dags att uppleva mer av detta vackra område kan du sätta dig i en av våra prisvärda hyrbilar och följa vägen till South Nilandhe Atoll. Staden ligger runt 190 kilometer sydväst om Kaafu Atoll och är hem till intressanta sevärdheter, som Kandimas strand.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Maldiverna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Maldiverna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Maldiverna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Maldiverna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Maldiverna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Maldiverna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Maldiverna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Maldiverna

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Austrian Airlines
Austrian Airlines