Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Förslag på billiga flygresor till Norge

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Boka din resa till Norge

Flyg till Norge

Vår långsmala granne Norge har mycket att erbjuda sina besökare! Främst kommer människor som söker friluftsliv och naturupplevelser hit. Den långa kusten med fjordar, de norska fjällen och Nordnorge lockar till magnifika naturupplevelser. Landets största flygplats är Gardermoen i Oslo, så om du ska flyga till Norge är det med största sannolikhet här du landar. Om du ska ta dig till andra städer än Oslo är det ovanligt att du hittar direktflyg till Norge, utan oftast måste du mellanlanda på Gardermoen. Landet har flera flygplatser, och du kan via Oslo ta dig till de flesta platser med flyg. Landets näst största flygplats är Bergens flygplats Flesland. Några andra av de mest trafikerade flygplatserna är Stavanger, Trondheim och Tromsø flygplats.

Norges nordligaste flygplats på fastlandet är Vadsø flygplats, och den allra nordligaste är Svalbards flygplats, Longyear. Om du är ute i god tid kan du hitta billiga flyg till Norge, nästan oavsett vart i landet du ska. Dock kan det vara relativt dyrt med resor till de allra nordligaste destinationerna, som till exempel Svalbard. Ett sätt att kringgå detta är att försöka hitta paketresor till Norge, där både hotell och flyg är inkluderat.

Det är enkelt att ta sig in till Oslo från Gardermoen. Det går både bussar och expresståg in till centrum, och vid informationsdisken för taxi får du hjälp att boka din taxi in till Oslo. Om du vill hyra bil i Norge finns det flera biluthyrningsföretag på Gardermoen.

Transport till och från flygplatser i Norge

Från de stora flygplatserna i Norge finns flygbussar till den närmsta staden. Från Trondheims flygplats går även tåg in till Trondheim. På Vadsø flygplats finns dock ingen transport till Vadsø centrum eller någon annan stad – härifrån tar man sig antingen med taxi eller med hyrbil. På alla flygplatser i landet finns möjlighet att hyra bil eller ta en taxi vidare till sin destination. Om du har bokat hotell i Norge kan du i förväg höra av dig till hotellet för att se om det erbjuds någon form av transport till hotellet för dess gäster.

Populära norska destinationer

Huvudstaden Oslo är en av landets mest populära destinationer. Oslo är vackert beläget vid Oslofjorden och har ett brett utbud av restauranger och kultur. Oslo är en storstad med känslan av en småstad, och med Nordens näst största flygplats är staden en naturlig knytpunkt för hela Skandinavien. Här finns mycket att se och göra. Bland annat kan du passa på att se Edvard Munchs målningar eller besöka Ibsen-museet. Om du bokar flygbiljetter till Norge bör du definitivt avsätta två eller tre dagar till denna magnifika huvudstad.

Tromsø är världens nordligaste universitetsstad och ligger 350 kilometer norr om Polcirkeln. Staden må vara liten, men här ryms kultur och kunskap i en vacker småstad med närheten till fjordar och fjäll. Staden har även kallats Nordens Paris, ett uttryck som myntades av en tysk besökare på 1800-talet, då denne häpnades av den avlägsna stadens kunskaper och kultur. Flygresor till Norge gör det möjligt att uppleva detta och mycket mer!