Flygdestinationer i Panama

Populära städer att besöka i Panama

Boka din resa till Panama

Expedia erbjuder flyg till Panama för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Panama och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Panama på grund av covid-19?
Du kan besöka vår kundtjänstportal för att få viktig information om att byta eller avboka ditt flyg på grund av covid-19. Kom ihåg att också läsa igenom alla villkor som gäller för flygbolaget du har valt innan du slutför din bokning av flyg till Panama.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Panama med flexibel avbokningspolicy?
Med Expedia går det snabbt och lätt. Du börjar med att fylla i dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” till vänster på skärmen. Sedan är det fritt fram att boka ett billigt och flexibelt flyg till Panama.
Finns det några allmänna tips för resande till Panama under coronaviruspandemin?
Covid-19 må ha förändrat hur vi reser, men det har inte suddat ut människors äventyrslust. Här följer ett par tips som hjälper dig att hantera de nya reseutmaningarna.

 • Känn till alla regler som gäller både på din avreseort och på destinationen. Beroende på de lokala föreskrifterna är det kanske förbjudet att resa, så kom ihåg att undersöka i förväg.
 • När du är på flygplatsen ska du ha munskydd på dig. Personalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att verifiera din identitet. Passagerare utan munskydd får kanske inte lov att stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Lämna inte över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen på flygplatsen. Istället ska du lägga det på skannern och sedan hålla upp det för inspektion.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, såsom plånbok och nycklar, ur dina fickor och lägg dem i handbagaget istället för på en bricka. Då går säkerhetskontrollen fortare.
 • Om du har med dig matvaror ombord ska du förvara dessa i en genomskinlig påse och placera påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att personalen tar i väskan för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Panama?
Ett smart sätt att hitta billiga biljetter till Panama är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter flygresor och klicka sedan på länken “Flexibla datum” över sökresultaten, så får du se priserna för datum omkring de du har angett. De billigaste flygen till Panama den senaste veckan kostade . Du brukar kunna hitta ett så bra pris som möjligt om du bokar i god tid.
Vad kostar ett flyg till Panama?
Du hade kunnat boka flyg tur och retur till Panama för mellan och de senaste sju dagarna. När det gäller enkelresor från () var det billigaste priset under samma tid bara .
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Panama?
När du flyger till Panama finns det ett flertal olika flygplatser att välja bland. Dessa är några av de största:

 • Panama City (PTY-Tocumen Intl.) – 3689 flyg per månad.
 • Panama City (PAC-Marcos A. Gelabert Intl.) – 117 flyg per månad.
 • David (DAV-Enrique Malek Intl.) – 91 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Panama?
De senaste sju dagarna kostade ett flyg till Panama mellan och .
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Panama?
För att lyckas hitta ett billigt flyg till Panama bör du försöka att boka i , när priserna är låga. När är det dyrast att resa? Om du reser från Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Panama?

 • Börja semestern i Panama i den livliga staden Panama City. Här finns mycket att se och göra, från imponerande sevärdheter som Catedral Metropolitana de Panamá till mat, kultur och mycket mer.
 • När du ska välja vilka kläder du ska ta med dig på semestern bör du ta hänsyn till att det råder ett tropiskt monsunklimat i Panama City. För att få en bättre uppfattning av hur vädret kommer att vara under ditt besök bör du titta på väderprognosen innan du flyger.
 • När du är redo att se mer av området kan du hoppa in i en av våra billiga hyrbilar och bege dig till San Miguelito. Staden ligger ungefär 10 kilometer nordöst om Panama City och kan erbjuda intressanta sevärdheter, som Metromall Panama.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Panama på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Panama.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Panama med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Panama. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Panama.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Panama under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Panama erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.