Flygdestinationer i Svalbard

Populära städer att besöka i Svalbard

Förslag på billiga flygresor till Svalbard

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 396 kr för enkelflyg och 2 497 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Boka din resa till Svalbard

Expedia erbjuder flyg till Svalbard för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Svalbard och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Svalbard på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du mer information om att avboka eller byta ditt flyg till Svalbard på grund av covid-19. Innan du slutför din bokning är det också en god idé att läsa igenom flygbolagets villkor.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Svalbard med flexibel avbokningspolicy?
Du behöver bara använda vårt fiffiga filter för ändringsavgifter. Fyll i resedatum och klicka på “Sök”. Sedan markerar du rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” till vänster. Med Expedias hjälp är det hur lätt som helst att hitta billiga flyg till Svalbard.
Finns det några allmänna tips för resande till Svalbard under coronaviruspandemin?
De nya säkerhetsåtgärderna som rör coronaviruset gör att resandet ser ganska annorlunda ut numera. Här följer lite information som kan vara bra att veta innan du packar ditt bagage och ger dig iväg till Svalbard.

  • Ta reda på om det finns några reserestriktioner på din avreseort eller på destinationen innan du bokar dina biljetter. Kolla också upp om det finns några andra regler som kan påverka dig efter ankomst, som obligatorisk karantän.
  • När du rör dig på flygplatsen måste du ha munskydd på dig. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att ta av munskyddet för att kunna bekräfta din identitet. Resenärer utan munskydd kanske inte får lov att stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
  • Räck inte över ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras.
  • Personalen på flygplatsen godkänner att du tar med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
  • Ta ut alla personliga föremål, som mobil och lösa mynt, ur fickorna och placera dem i handbagaget istället för i en korg. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
  • Om du bär med dig matvaror ombord på flyget bör du förvara dem i en genomskinlig påse och lägga upp påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Då är risken mindre för att personalen tar i din väska för att öppna och undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Svalbard?
Du kan alltid hitta bra erbjudanden på Expedia, men med funktionen för flexibla datum blir det ännu lättare. Ange dina resedatum och klicka sedan på länken “Flexibla datum” över sökresultaten, så kan du jämföra priserna för dagarna däromkring. Det billigaste priset för en resa med flyg till Svalbard under den senaste veckan var 2 497 kr.
Vad kostar ett flyg till Svalbard?
Det var många budgetvänliga flygresor som erbjöds under den senaste veckan, och priset för flyg tur och retur till Svalbard var mellan 2 497 kr och 7 184 kr. Några glada resenärer lyckades få tag i enkelresor från Oslo (OSL) för så lite som 1 396 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Svalbard?
Om du flyger till Longyearbyen (LYR-Svalbard) är du bra placerad för att upptäcka allt som Svalbard har att erbjuda. Det här är den största inkörsporten till regionen, och 56 flyg anländer hit i månaden.
Vad kostar det att flyga till Svalbard?
Under den senaste veckan kostade ett flyg till Svalbard mellan 2 497 kr och 7 184 kr.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Svalbard?
En bra månad att köpa en prisvärd biljett till Svalbard är Augusti. Håll i åtanke att i Sverige är den dyraste tiden att boka biljetter under sommar- och julloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Svalbard?

  • Börja semestern i Svalbard i den spännande staden Longyearbyen. Här finns mycket att uppleva, från imponerande sevärdheter som Svalbard Kirke till mat, underhållning och mycket mer.
  • När du ska organisera aktiviteter för din resa får du inte glömma att det råder ett tundraklimat i Longyearbyen. Det kan vara en god idé att ta reda på vad väderleksprognosen säger innan du ger dig av.
  • När det är dags att utforska mer av detta underbara område kan du hoppa in i någon av våra budgetvänliga hyrbilar och följa vägen till Barentsburg. Staden ligger runt 35 kilometer sydväst om Longyearbyen och är hem till turistvänliga sevärdheter, som Pomor Museum.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Svalbard på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Svalbard.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Svalbard med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Svalbard. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Svalbard.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Svalbard under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Svalbard erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Svalbard

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Lufthansa