“En gång i tiden säkerligen ett bra konferenshotell. Idag ett trött hotell som behöver kärlek och uppfräschning med hjälp av färg, tapeter och möbler. Stort rum inrett i provensalsk still (mycket gult och lila), men mycket kantstött och slitet. Hotellet ägs av en kock och somalier och det märks tydligt att de har lagt all kraft på upplevelser kring mat och vin. Målet är helt klart en stjärna i Guide Michelin. Personalen mycket serviceinriktade och sliter verkligen för att du som gäst skall ha det...
“En gång i tiden säkerligen ett bra konferenshotell. Idag ett trött hotell som behöver kärlek och uppfräschning med hjälp av färg, tapeter och möbler. Stort rum inrett i provensalsk still (mycket gult och lila), men mycket kantstött och slitet. Hotellet ägs av en kock och somalier och det märks tydligt att de har lagt all kraft på upplevelser kring mat och vin. Målet är helt klart en stjärna i Guide Michelin. Personalen mycket serviceinriktade och sliter verkligen för att du som gäst skall ha det...
Cathy