Hotell nära Salzburg Christmas Market

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Salzburg Christmas Market

Sök efter hotell i Salzburg Christmas Market på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Salzburg Christmas Market genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Salzburg Christmas Market
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Salzburg Christmas Market som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Salzburg Christmas Market eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Salzburg Christmas Market
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Salzburg Christmas Market – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Salzburg Christmas Market?
Salzburg Christmas Market ligger i ett historiskt område i Salzburg, som är känt för sina trädgårdar och sin livemusik. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 279 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa boendet i närheten av Salzburg Christmas Market?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Hotel Stein (Adults Only) ett av de bästa boendena nära Salzburg Christmas Market, och detta hotell med 4 stjärnor erbjuder en restaurang och gratis wi-fi. Villa Carlton och Hotel Sacher Salzburg är också bra alternativ inte långt bort.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Salzburg Christmas Market?
Ja, de flesta hotellbokningar är återbetalningsbara om du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före planerad ankomst. Om du har en bokning som inte är återbetalningsbar är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Lägg till dina datum, klicka på “Sök” och använd filtret “gratis avbokning” för att få topperbjudanden i Salzburg Christmas Market.
Vad finns det att se och göra nära Salzburg Christmas Market?
Museum Carolino-Augusteum, Mozarts Geburtshaus och Hangar-7 erbjuder fascinerande utställningar som du kan utforska under ditt besök. Missa inte sevärdheter som Salzburger Dom, Festung Hohensalzburg och Schloss Mirabell och Mirabellgarten när du utforskar området. På Festspielhaus, Salzburger Landestheater och Salzburger Marionettentheater kan du se olika föreställningar med lokala talanger.