Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Hotell nära Sköldpaddsviken

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Sköldpaddsviken

Sök efter hotell i Sköldpaddsviken på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Sköldpaddsviken genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Sköldpaddsviken
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Sköldpaddsviken som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Sköldpaddsviken eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Sköldpaddsviken
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Sköldpaddsviken – medan de fortfarande finns kvar

De senaste recensionerna av våra hotell i Sköldpaddsviken

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Sköldpaddsviken?
Om du planerar att resa till området för att besöka Sköldpaddsviken måste du passa på att besöka stadens övriga sevärdheter när du ändå är här. Detta är ett välkomnande område som är känt för sina stränder och sin dykning. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du välja bland de 9 hotellen och andra boendena inom en mils avstånd.
Vilket är det bästa boendet nära Sköldpaddsviken?
Enligt uppgifter från våra resenärer är The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ett av de bästa alternativen, och detta hotell med 5 stjärnor erbjuder en privat strand och 3 restauranger. Här bor du 1,8 km från Sköldpaddsviken. Royal Tulip Beach Resort - All Inclusive och Marina Lodge At Port Ghalib är två andra bra alternativ inom en mil.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Sköldpaddsviken?
Ja, de flesta hotellrumsbokningar är fullt återbetalningsbara, förutsatt att du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före incheckning. Om din bokning inte är återbetalningsbar är det möjligt att du kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Skriv in dina datum, klicka på “Sök” och använd sedan filtret “gratis avbokning” för att se topperbjudanden i Sköldpaddsviken.