Resor till St. Helena

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Populära destinationer i St. Helena

Topphotell i St. Helena

Mantis St Helena
Mantis St Helena
4 out of 5
1-3 Main Street, Jamestown
Priset är 2 358 kr per natt mellan 15 okt. och 16 okt.
2 358 kr
per natt
15 okt. - 16 okt.
8,6/10 Excellent! (6 recensioner)
"Gute Lage in Jamestown. Sehr freundliches, aufmerksames Personal. Ein bisschen sparsam beim (Nicht-) Nachfüllen von Pflegemitteln und Wasser."

Recension från 23 apr. 2023

Mantis St Helena
Richards Travel Lodge
Richards Travel Lodge
3.5 out of 5
49 Emirates Way, Jamestown
10/10 Exceptional! (1 recension)
"Best place you will ever"

Recension från 31 jan. 2023

Richards Travel Lodge
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till St. Helena?
Priserna börjar på bara . Jo, du läste rätt. Våra semesterpaket till St. Helena är ett perfekt alternativ för att få budgeten att räcka lite längre. Slå ihop boende, flyg och hyrbil och ge dig av för att upptäcka resmålet.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till St. Helena?
Om du slår samman flera bokningar på Expedia kan du spara förvånansvärt mycket. Med över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn att välja bland kan du snabbt och lätt utforma ett eget semesterpaket till St. Helena som uppfyller alla dina krav. Vad sägs om att även lägga till en hyrbil och några roliga aktiviteter med pengarna du sparar? Drömsemestern är äntligen inom räckhåll.
Vilka är de bästa hotellen St. Helena?
Om du reser till St. Helena bör du definitivt bege dig till Jamestown. Två populära hotell i staden är Richards Travel Lodge och Mantis St Helena.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i St. Helena?
Även om priserna går både upp och ner rekommenderar vi generellt sett att du köper din flygresa i god tid. Det går vanligtvis att hitta priser för internationella flyg på Expedia upp till ett år innan avfärd, men oroa dig inte om du måste boka i sista minuten. Ibland kan man stöta på billiga biljetter bara någa veckor före avfärd.
Vad ingår i en paketresa till St. Helena från Expedia?
Hotell, flyg och hyrbil – vi ger dig de bästa erbjudandena. Du behöver bara välja vilken kombination du föredrar. När du väl har bokat kan du lägga till aktiviteter och upplevelser. Med våra resepaket är det lätt att boka en oförglömlig semester i St. Helena.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till St. Helena?
Oavsett om du är ute efter en sommarsemester eller en skidresa kan du få allt billigare genom att boka en paketresa till St. Helena och slå ihop ditt hotell med bil och flyg.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till St. Helena på Expedia?
Ja, absolut. Expedia har alternativ från över 500 flygbolag att välja bland. Med ett så stort utbud är det inte svårt att hitta ett flygbolag som kan ta dig till St. Helena
Går det att avboka semesterpaketet till St. Helena om man inte kan resa?
Ja, det är möjligt. Vi förstår att saker inte alltid går som planerat, och vi hjälper gärna till om du måste göra ändringar i ditt semesterpaket till St. Helena. Du kan eventuellt ändra din resa helt utan kostnad, om du slutförde bokningen under de senaste 24 timmarna. Hotellet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget kan dock ta ut en avgift om bokningen slutfördes längre tillbaka i tiden än så. Du kan besöka vår kundtjänst eller läsa detaljerna i resplanen för ytterligare information.

Populära sevärdheter att besöka