Det kan finnas reserestriktioner för Brasilien med anledning av covid-19.

Hotell nära Transamerica Expo Center

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Transamerica Expo Center

Sök efter hotell i Transamerica Expo Center på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Transamerica Expo Center genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Transamerica Expo Center
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Transamerica Expo Center som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Transamerica Expo Center eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Transamerica Expo Center
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Transamerica Expo Center – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Transamerica Expo Center?
Transamerica Expo Center ligger i ett kulturellt område i São Paulo som är känt för sina shoppingmöjligheter. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 10 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa boendet i närheten av Transamerica Expo Center?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Apartamento em Santo Amaro ett av de bästa boendena nära Transamerica Expo Center, och denna lägenhet med 3 stjärnor erbjuder en utomhuspool och gratis wi-fi. Hotel Transamerica São Paulo och Hotel Elegance är också bra alternativ i närheten.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Transamerica Expo Center?
Ja! De flesta hotellrumsbokningar är fullt återbetalningsbara om du avbokar innan boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före ditt ankomstdatum. Om du har en bokning som inte är återbetalningsbar är det möjligt att du kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Lägg till dina datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att få de bästa tillgängliga alternativen i Transamerica Expo Center.
Vad finns det att se och göra nära Transamerica Expo Center?
Sevärdheter som Palácio dos Bandeirantes och Casa do Sertanista är utmärkta exempel på den lokala kulturen. På Alfateatern, Citibank Hall och HSBC Brazil musikteater kan du se olika föreställningar med lokala talanger. Vill du sträcka på benen kan du ta en promenad i Stadsparken i São Paulo, O Parque Burle Marx eller Parque Ecológico do Guarapiranga.
Hur tar man sig till Transamerica Expo Center?
Tack vare de många transportalternativen blir det enkelt att se området kring Transamerica Expo Center. Du kan ta dig till Largo Treze tunnelbanestation för att ta tunnelbanan. Om du tar tåget till centrum är São Paulo Santo Amaro station och São Paulo Socorro station de närmaste stationerna för Santo Amaro.