Reseinformation

Uppmärksamma existerande reseråd om coronaviruset (covid-19) och kontrollera uppdateringar från Världshälsoorganisationen (WHO). På grund av det stora antalet störningar i resetrafiken kan det ta upp till 30 dagar att hantera återbetalningar.

Hotell i Tromsö

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Billiga hotell i Tromsö

Amaris Apartment Tromsø
2 out of 5
Tomasjordvegen 202, Tromsö, Troms Og Finnmark
Hämta priser
Amaris Apartment Tromsø
Radisson Blu Hotel, Tromso
4 out of 5
Sjogata 7, Tromsö
896 kr
per natt
16 apr. - 17 apr.
4.2/5Very Good! (519 recensioner)
Tromsö en hit!

"Fräscht hotell med optimalt läge vid vattnet med restauranger och affärer i nära anslutning. Svårare med parkering, men P-hus finns en bit bort till ok pris. Prisvärd frukost. Kan absolut rekommendera Radisson Blu."…"

Recension från 18 juli 2019

Radisson Blu Hotel, Tromso
Quality Hotel Saga
3.5 out of 5
Rich Withs Pl. 2, Tromsö
938 kr
per natt
26 apr. - 27 apr.
4.3/5Excellent! (567 recensioner)
Helt ok

"Helt ok, levde upp till förväntningarna."…"

Recension från 17 okt. 2018

Quality Hotel Saga
Scandic Grand Tromsø
3 out of 5
Storgaten 44, Tromsö
Hämta priser
3.7/5Good! (308 recensioner)
Jobb i Tromsö

"Fint hotel som ligger centralt och bra, hotellet var under ombyggnad men det var inte störande under min vistelse. Rummet var nytt och fräscht, saknade dock något bord för PC och mus då jag försökte jobba. Helheten var bra, saknade dock en mysig lobbybar. Frukosten var också bra 😊"…"

Recension från 20 sep. 2019

Scandic Grand Tromsø
Comfort Hotel Xpress Tromso
3 out of 5
Gronnegata 35, Tromsö
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
683 kr
per natt
2 apr. - 3 apr.
4.2/5Very Good! (1,389 recensioner)
Bra Läget men tråkigt rum

"Läget var bra, men jag vill inte bo där igen. Smutsig fönster, damm på ventilation. Mörkläggningsgardin eller ingenting fast direkt insyn från huset mittemot. Fick handikappsanpassat rum och sakerna hängde för låg höjd för normala. Mycket tråkig o avskalat rum."…"

Recension från 7 juni 2019

Comfort Hotel Xpress Tromso
Clarion Hotel The Edge
4 out of 5
Kaigata 6, Tromsö
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
1 122 kr
per natt
3 apr. - 4 apr.
4.5/5Wonderful! (1,200 recensioner)

"Frukosten oh utsikten var toppen! Rent och fräscht rum."…"

Recension från 17 aug. 2019

Clarion Hotel The Edge
Clarion Collection Hotel Aurora
3.5 out of 5
Sjøgata 19-21, Tromsö
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
981 kr
per natt
3 apr. - 4 apr.
4.2/5Excellent! (593 recensioner)
frukost, fika och middag inkluderat... toppen.

"Bra hotel med bra mat, men slitna möbler vilket sänker intycket kraftigt"…"

Recension från 23 juli 2019

Clarion Collection Hotel Aurora
Clarion Collection Hotel With
3.5 out of 5
Sjøgata 35 -37, Tromsö
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
1 122 kr
per natt
3 apr. - 4 apr.
4.5/5Wonderful! (808 recensioner)

"Prisvärt hotell med middag inkluderat samt våfflor på em. Trevlig och hjälpsam personal. I övrigt normalstandard. Bra läge."…"

Recension från 9 juli 2019

Clarion Collection Hotel With
Tromsø Lodge & Camping
2 out of 5
Arthur Arntzens veg 10, Tromsö
655 kr
per natt
14 apr. - 15 apr.
4.1/5Very Good! (129 recensioner)

"Rum vi fick var väldigt ostädat och sliten. Det var massa fläckar på golvet, kök full av fett fläckar samt brandfara och otäta fönster. Men personal i receptionen är väldigt trevligt. Man kanske borde renovera mer i hotellet och att vi hundägare få bättre rum att vistas i. Bara för att man reser ..."…"

Recension från 11 apr. 2016

Tromsø Lodge & Camping
Enter City Hotel
3 out of 5
Gronnegata 48, Tromsö
632 kr
per natt
12 apr. - 13 apr.
4.2/5Very Good! (933 recensioner)

"Gillade inte : 1. Att vi skulle få fönster mot innergård kände vi till men innergården var onödigt skräpig. Trist att se ut. 2. Stolarna vid matbordet (rum 308) var snygga att se på - men helt värdelösa att sitta i. Total avsaknad av stoppning."…"

Recension från 16 okt. 2019

Enter City Hotel
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tromsö
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Reseguide: Hotell Tromsö

Hotell i Tromsö: Tromsö är en ort i Norge som ligger norr om den norra polcirkeln. Det är en av världens största städer med ett så nordligt läge. Du kan boka ett billigt hotell i Tromsö genom att jämföra olika boenden, och du har gott om alternativ att välja mellan. Hotellen i Tromsö är främst tre- och fyrstjärniga hotell belägna i den centrala delen av staden.

I nordliga Tromsö hittar du otrolig natur som är helt unik. Här har du bra chanser att se norrskenet, kanske till och med från ditt hotellrum när du gör en övernattning i Tromsö. Tänk på att det är lättare att se norrskenet ju mörkare det är omkring dig, så för bäst sikt kan du bege dig en bit bort från centrum till utkanten av staden.

Tromsö ligger till stor del på ön Tromsøya vid den norska kusten. De flesta av öarna i området kan nås från fastlandet med bil, så det är lätt för dig som har egen transport att ta dig runt. Det går även bussar mellan de olika orterna på öarna och fastlandet.

Utforska naturen norr om polcirkeln från ditt hotellrum i Tromsö

Från ditt boende i Tromsö kan du utforska landskapet norr om den norra polcirkeln. Tromsö används ofta som utgångspunkt för arktiska expeditioner, men även om du inte är intresserad av något så extremt finns det många sätt för dig att njuta av naturen. Du kan boka en tur med färja kring de olika öarna till exempel. Turerna finns i olika prisklasser, men de flesta är åt det lyxigare hållet – som gjort för en romantisk upplevelse för ett par.

I själva staden finns det också flera sevärdheter, till exempel Ishavskatedralen. Katedralens unika utseende är modernt men passar ändå in i landskapet. Eftersom orten är så populär bland resenärer finns det också ett flertal restauranger och barer i Tromsö och närliggande orter. Polaria är ett besökscentrum och akvarium där du bland annat kan lära dig mer om regionen och hur klimatet påverkar de olika inhemska djurarterna.

Hitta boende i Tromsö snabbt och enkelt

Du kan boka ditt hotell som en del av en paketresa samtidigt som du bokar ditt flyg till Tromsö. En paketresa till Tromsö kan även innefatta en hyrbil om du vill ha tillgång till egen transport under resan, så att du kan ta dig runt oberoende av allmän transport. En paketresa kan vara ett snabbt och smidigt sätt att ordna allt du behöver för resan, och det kan dessutom spara dig pengar. Tromsö flygplats ligger bara tio minuters bilfärd från staden, så om du bokar hyrbil i Tromsö kan du hämta den på flygplatsen och ta dig till ditt boende på några få minuter.

Hotellrummen i Tromsö kan vara allt från praktiska och bekväma rum till riktiga lyxrum där naturen blir till en del av själva hotellet. Du kan till exempel sitta i ett uppvärmt utomhusbad i den friska luften, eller bo vid kustlinjen så att du har utsikt över havet. Klimatet gör att dagarna är långa på sommaren, och det är också den här tiden på året som är högsäsongen för turism.

Vanliga frågor och svar

De senaste recensionerna av våra hotell i Tromsö

Fler resealternativ