Resor till Val-Thorens 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Val-Thorens

Altapura
Altapura
5 out of 5
Rue du Bouchet, Val-Thorens, Les Belleville, Savoie
9,4/10 Exceptional! (121 recensioner)
"Uteserveringen, poolen, frukosten"

Recension från 19 apr. 2022

Altapura
Hotel Marielle
Hotel Marielle
4 out of 5
Rue du Soleil, Val Thorens, Les Belleville, Savoie
8,8/10 Excellent! (39 recensioner)
Mycket bra hotell
"Mycket bra hotell. Mycket bra läge vid backen och trevlig personal. Bra skidförvaring."

Recension från 27 mars 2022

Hotel Marielle
Val Thorens, south-facing apartment, hyper center, ski-in ski-out
Val Thorens, south-facing apartment, hyper center, ski-in ski-out
Val Thorens, Savoie
8,6/10 Excellent! (14 recensioner)
5 star
"We hade a perfect week in this apartment, both the weather, apartment, location in Val Thorens = 5 star !"

Recension från 31 aug. 2023

Val Thorens, south-facing apartment, hyper center, ski-in ski-out
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Val-Thorens?
Du har möjlighet att skräddarsy en egen paketresa till Val-Thorens från så lite som . Kombinera flyg, boende och hyrbil och skapa semestern du har drömt om. Glöm inte att även inkludera ett par spännande upplevelser.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Val-Thorens?
Ett enkelt sätt att spara både tid och pengar är att kombinera alla dina bokningar med Expedia. Flyg, boende, aktiviteter och rundturer – vi har allt som behövs. Välj ut en samling som passar just dig och dina önskemål så kan du spara oväntat mycket. Vi förstår att alla inte har samma preferenser, så vi erbjuder alternativ från fler än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen. Detta gör det möjligt för dig att utforma ett unikt semesterpaket till Val-Thorens.
Var ska man bo i Val-Thorens?
Med så många intressanta saker att utforska i Val-Thorens passar det bra att boka ett boende i närheten av sevärdheterna. Val Thorens skidort, Val Thorens sportcenter och La Folie Douce är några sightseeingmål att lägga till på listan.
Vilka är de bästa hotellen i Val-Thorens?
Résidence & Spa Le Machu Pichu Nazca och Alberta Hotel & Spa är två av de mest omtyckta boendealternativen i Val-Thorens. Innan du bokar kan du ta tillfället i akt att titta närmre på deras priser och recensioner.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Val-Thorens?
Det är svårt att veta vilken tid som är rätt för att boka din semester i Val-Thorens, men vanligtvis kan man säga att ju tidigare du bokar din biljett, desto bättre pris får du. I vissa fall kan du hitta ditt flyg och ditt hotell upp emot 12 månader i förväg. Oroa dig dock inte om du längtar efter en sista minuten-resa, för det dyker hela tiden upp fantastiska erbjudanden på Expedia.
Vad ingår i en paketresa till Val-Thorens från Expedia?
Det beror på vad du är ute efter. Om du reser själv kombinerar du kanske bara hotell och flyg. Tar du med dig hela familjen till Val-Thorens? Då är det kanske bättre med ett paket med flyg, hotell och hyrbil. Expedia ger dig friheten att skräddarsy ett resepaket.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Val-Thorens?
Du kan göra stora besparingar genom att kombinera boende, flyg och hyrbil, och när du har satt ihop ditt paket kan du även lägga till aktiviteter och rundturer. Nästa fantastiska äventyr är inte mer än några klick bort.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Val-Thorens på Expedia?
Ja, det är inga problem. Med en paketresa har du full kontroll. Oavsett om du vill flyga till Val-Thorens i ekonomi eller första klass behöver du bara välja från de tillgängliga flygalternativen. Expedia kan erbjuda alternativ från över 500 flygbolag världen över.
Går det att avboka semesterpaketet till Val-Thorens om man inte kan resa?
Du behöver inte oroa dig om du måste planera om ditt semesterpaket till Val-Thorens. Du kan avboka eller göra ändringar i din bokning, och slutförde du bokningen inom de senaste 24 timmarna kan du dessutom ha möjlighet att göra det helt gratis. Om bokningen slutfördes för mer än 24 timmar sedan kan dock flygbolaget, hotellet eller hyrbilsfirman ta ut en avgift. Vi förstår att saker och ting inte alltid går som man har tänkt, och då har du alltid möjlighet att besöka vår kundtjänst för ytterligare information. Vi finns här när du behöver hjälp.

Populära sevärdheter att besöka