Resor till Zanzibar 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Zanzibar och spara

Topphotell i Zanzibar

TUI BLUE Bahari Zanzibar
TUI BLUE Bahari Zanzibar
5 out of 5
Kiwengwa, Kiwengwa
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 3 676 kr per natt mellan 17 okt. och 18 okt.
4,3/5 Excellent! (137 recensioner)
"Bra Hotel, men väldigt dyrt att äta på Hotellet. Annars bra service/ Michael"

Recension från 4 jan. 2022

Hotel Riu Jambo - All Inclusive
Hotel Riu Jambo - All Inclusive
4 out of 5
Nungwi Road, North Coast Zanzibar, Nungwi, Unguja North, 73107
4,3/5 Excellent! (21 recensioner)
Fint hotel
"Fantastisk hotel med en masse aktiviteter. Kan være støjende indtil kl. 12 om natten, og hvis man ikke foretrækker det, så bør man finde noget andet."

Recension från 27 sep. 2022

Melia Zanzibar
Melia Zanzibar
5 out of 5
Kiwengwa, Kiwengwa
Priset är 5 300 kr per natt mellan 3 okt. och 4 okt.
4,4/5 Excellent! (188 recensioner)
"Kändes säkert och tryggt! Men hotellet är inte värt sina 5 stjärnor! Så slitet och våra bungalows som vi betalat 10000kr natten för var i bedrövligt skick! A/c som inte funkade på hela veckan då dom var alldeles för gamla och utslitna! Morgonrockar som sett sina bästa dagar! Trasiga och fläckiga ..."

Recension från 2 jan. 2020

Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Zanzibar just nu?
Läs igenom våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om resor till Zanzibar. Här har vi samlat information om karantänkrav, reserestriktioner och mer.
Vilka är de bästa hotellen i Zanzibar?
Protea Hotel by Marriott Zanzibar Mbweni Ruins och Tembo House Hotel & Apartments vet verkligen hur man får turister att känna sig välkomna i Zanzibar Town. Om dina äventyr även leder dig till Kiwengwa kan du rikta fokus på Melia Zanzibar eller Ocean Paradise Resort & Spa Zanzibar, som båda är mycket populära boendealternativ.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Zanzibar?
är en utmärkt tid att besöka Zanzibar om du vill få det mesta för pengarna. är jämförelsevis en något dyrare månad att åka på semester. Om du vill semestra under lågsäsong ska du passa på att resa i , men det är någonting speciellt med Zanzibar i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Zanzibar?
Klipska resenärer brukar boka sin resa i så god tid som möjligt. Vanligtvis kan man bläddra bland internationella flygpriser på Expedia upp till ett år innan resan, men du behöver inte oroa dig om du inte har bokat i god tid. Ibland kan man få tag i billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Zanzibar?
Att boka din resa som ett paket är både prisvärdare och mycket lättare. Varför inte spara pengar och tid? Sök bland våra paketresor för en romantisk resa för två eller för sommarsemestern med familjen.