Reserestriktioner kan gälla för Tunisien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Zarzis 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Zarzis med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Zarzis. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Zarzis

Eden Star
Eden Star
4 out of 5
Zone Touristique, Sangho, Zarzis
Priset är 556 kr per natt mellan 26 jan. och 27 jan.
4.2/5Excellent! (23 recensioner)

"The room was very good and clean. The staff was available"…"

Recension från 28 feb. 2020

Eden Star
Hotel Oasis Marine - All Inclusive
Hotel Oasis Marine - All Inclusive
3 out of 5
BP39- ZARZIS, Zarzis
Hämta priser
3/5 (3 recensioner)

"Très bien, mais je me suis retrouvé avec une clientèle dont la moyenne d’age était de 70 ans. Je pense que c’est la période à laquelle les retraités vont au soleil pour plusieurs mois. Autre chose c’est un hôtel très convivial et familial. La plus part des clients fréquente cet hôtel depuis plus ..."…"

Recension från 17 mars 2019

Hotel Oasis Marine - All Inclusive
Zita Beach Resort
Zita Beach Resort
4 out of 5
Route Touristique Souihel, Zarzis
Hämta priser
3/5 (4 recensioner)

"En tous points, établissement recommandé (animation, infrastructures, chambre, restauration, services,...)."…"

Recension från 26 apr. 2019

Zita Beach Resort
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Zarzis

Oavsett om du planerar en soloresa eller en resa med familjen kommer du att finna avkoppling så att det heter duga på semester i Zarzis. Promenera längs kusten och plocka fina snäckor eller luta dig tillbaka och se hur solen glittrar på havsytan. Vad du än bestämmer dig för att göra kommer din resa till Zarzis sannolikt att bli oförglömlig. Oamarits strand, endast 19 kilometer från stadens centrum, är ett utmärkt val för dig som vill kombinera strand och stad. Många turister väljer att boka ett semesterpaket till Zarzis nära Amiras strand, ett annat eftertraktat val.

Bra att veta om Zarzis

  • Tänk dig hur den salta havsluften sveper in genom fönstret och ljudet av lugna vågor vaggar dig till sömns. Inget kan slå en semester vid stranden. Ta en titt på vårt utbud av strandhotell i Zarzis för att se vad som finns.
  • Hotell är för en hel del turister det självklara boendevalet när de ska åka på semester till Zarzis. Zephir Hotel & Spa och Eden Star är två av de populäraste alternativen.
  • I Zarzis bor det cirka 79 300 invånare. Om du pratar med några av dem kan du säkert få en del fina tips till din sightseeing. Glöm inte att även kolla in vår sida med saker att göra i Zarzis.
  • Oamarits strand är en uppskattad sevärdhet bland turister i regionen. Vill du uppleva fler roliga utflyktsmål kan våra semestererbjudanden i Zarzis få din budget att räcka lite längre.

Spara tid och pengar med semesterpaket till Zarzis

Vilket är det bästa sättet att spara pengar på en semester i Zarzis?

Det är inte svårt att spara lite pengar med våra semesterpaket till Zarzis. Genom att kombinera hotell, flyg och tillägg som hyrbil och aktiviteter i samma bokning kan du spara en hel del. Vi erbjuder flyg från över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden att välja bland, så det råder verkligen ingen brist på alternativ. Utöver detta behöver du inte oroa dig över avbokningsavgifter för de flesta bokningar, om du skulle behöva göra några ändringar.

Vilka är de populäraste typerna av boenden på en resa till Zarzis?

I Zarzis finns det boenden för alla sorters resenärer. Somliga föredrar hotell, medan andra väljer att boka villor. Vi kan även rekommendera att du överväger några av alla resorter eller privata semesterhus i orten.

Vad ingår när man bokar en semester med Expedia?

Med våra semesterpaket till Zarzis kan du få rabatt på det allra mesta. Du kan boka de grundläggande delarna, som flyg och boende, men varför inte inkludera även en hyrbil, så att du lättare kan ta dig runt? Och om du gärna skulle vilja ha rundturer och andra roliga aktiviteter ordnade innan du åker hemifrån kan vi stå till tjänst även där. Du kan välja ut alla olika delar i valfri kombination istället för att boka dem separat. Det är din semester, så du bestämmer!

Fler resealternativ