Det kan finnas reserestriktioner för Portugal med anledning av covid-19.

Hotell nära Zoomarine

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Zoomarine

Sök efter hotell i Zoomarine på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Zoomarine genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Zoomarine
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Zoomarine som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Zoomarine eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Zoomarine
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Zoomarine – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Zoomarine?
Zoomarine ligger i ett välkomnande område i Albufeira, som är känt för sina barer och sin golf. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 62 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa hotellet nära Zoomarine?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Villa Helt Privat Pool och Trädgård, Bara 5 Minuters Bilresa Till Stränderna ett av de bästa boendena nära Zoomarine, och denna villa erbjuder privata pooler och kök.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Zoomarine?
Ja, majoriteten av hotellbokningar är helt återbetalningsbara om de avbokas innan hotellets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före planerad ankomst. Om din bokning inte är återbetalningsbar är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Skriv in dina datum, klicka på “Sök” och använd filtret “gratis avbokning” för att få de bästa tillgängliga erbjudandena i Zoomarine.
Vad finns det att se och göra nära Zoomarine?
Clock Tower, Capela da Nossa Senhora da Rocha och Nossa Senhora da Orada-klostret är några av områdets viktiga sevärdheter. Svalka dig i vattnet vid Sao Rafael Beach, Praia dos Salgados och Gale Beach. Hela familjen får minnen för livet på Aqualand Waterpark och Krazy World Zoo.

De senaste recensionerna av våra hotell i Zoomarine

Fler resealternativ