B&B

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska B&B på Expedia.se

Har du hopp om ett varmt bed and breakfast i Rom, där doften av italienska bakverk väcker dig på morgonen och Colosseum ligger utanför fönstret? Föredrar du ett bed and breakfast i York med timmerväggar, riktig ale och en sprakande eldstad på kvällen och en amerikansk frukost som möter dig på morgonen? Är det kanske bed and breakfast i London som har fångat ditt intresse? Där du kan få ett lokalt välkomnande till staden och dess sevärdheter.

När du bokar en vistelse på bed and breakfast får du en personlig, skräddarsydd reseupplevelse som stora hotell inte ens kan drömma om att leverera. Här finns endast ett dussintal rum, vilket gör att du blir riktigt bortskämd. Servicen är omtänksam och personlig, med allt från personlig frukost till små lokala detaljer i inredningen. Rummen har ofta en lokal stil, och därför får du en modern stil i storstäderna och lantlig stil på landsbygden, samt lite romersk konst här och viktoriansk elegans där. Dessutom delar de lokala ägarna gärna med sig av sina hemligheter, som de bästa barerna, matställena, spaanläggningarna och vandringslederna.

På stadsresor kan ett mysigt och intimt B&B hjälpa dig att se områdets folkliga sida. Besökare i London kan strunta i hotellet med 500 rum och boka någonting i stil med Melbourne House, på Pimlicos gator, är ett bra alternativ, med dess georgianska fasad och traditionella sviter. Det finns en mängd liknande bed and breakfast runtom i staden, och i världen, som alla erbjuder charmiga rum, lokala tips, mättande frukost och en välkomnande stämning.