Bostäder

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Bostäder på Expedia.se

Kallar berömda sevärdheter som Eiffeltornet och Louvren? Är det de fantastiska renässansverken i Florens som har fångat ditt intresse? Kanske är det dags att se vad Milano, Barcelona eller Neapel har att erbjuda? Den enda frågan är hur du reser dit i stil. Istället för att boka ett klassiskt hotell kan du välja något mer rymligt och privat. Det är här boenden kommer in i bilden. Det är delvis en bostad delvis ett hotell, men kommer erbjuda den frihet, det utrymme och lyxen du vill ha.

En av de främsta fördelarna med att boka ett boende är att du får bo som en lokalbo. Det finns mängder av boenden i Paris i centrala områden nära bland annat Montmartre och Seine. Du får dessutom mer plats att koppla av på än på klassiska hotell. Det finns vanligtvis stora sovrum och vardagsrum. Dessutom kan du ofta få en balkong med vacker utsikt. De liknar din egen lägenhet därhemma, och du kan därför göra dig hemmastadd och koppla av mellan vinprovningar och restaurangbesök längs Paris gator.

Om boenden som Citadines Montmartre i Paris inte är vad du är ute efter kan du prova boenden i Milano. Milano är ett måste för modeälskaren och är en av Italiens häftigaste städer. Här får du se en mängd bauhaus och rokoko tillsammans med moderna element, vilket passar den stilmedvetne resenären.

Längre ner i Italien kan du boka boende i Florens. De är ett utmärkt exempel på hur boenden speglar resmålets kultur och historia samt blandar den med moderna bekvämligheter. Ett exempel är vackra Palazzo Alfieri. Öppna fönstret från det rymliga vardagsrummet och se ut över de vackra broarna som sträcker sig över floden Arno. Släng dig på den stora sängen och titta upp på takmålningen som påminner om konstens viktiga plats i historian.

Stilrena boenden går att hitta i städer och samhällen över hela världen. Perfekt för resenärer som vill ha lite mer utrymme och smak av det lokala livet.