Andelslägenheter

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Andelslägenheter på Expedia.se

Föreställ dig en ett modernt semesterboende med tillräckligt många sovrum för hela gruppen, en lounge, gott om köksutrymme, högteknologiska tillägg och till och med delade bekvämligheter, som gym, pool och spelrum. Det får du i en lägenhet, som även passar utmärkt för familjesemestern. Det är lätt att förstå varför lägenheter har blivit ett populärt boende i Nordamerika. Stora resorter erbjuder i större utsträckning lägenheter som ett modernt boende för familjer och grupper där de kan koppla av efter en lång dag på Disneyland eller östkustens vackra stränder.

Det första du lägger märke till är hur modern din lägenhet är. De har vanligtvis utformats efter 2000-talets önskemål och har ofta modern köksutrustning, dubbla kylskåp och öppna duschkabiner. Dessutom kan du förvänta dig stora sängar, eget badrum, härliga soffor, platt-tv och mycket mer. Här finns allt du och din familj kan behöva för att roa er mellan sightseeing och utflykter till nöjesparker. Inte nog med det har lägenheter ofta en hel del gemensamma bekvämligheter. Gym, gemensamma trädgårdar och pooler är vanligt. Det innebär att du kan strosa ner till fitnesscentret, bada eller bara njuta av solskenet när du inte har några andra planer.

Med lägenheternas många moderniteter och bekvämligheter är det inte konstigt att det är ett populärt boende bland många resorter. lägenheter i Kissimmee och lägenheter i Orlando finns det gott om. Lägenheter passar utmärkt för nöjesparksbesökare, med sina pooler, lekrum och barer. Walt Disney World, Universal Studios och andra stora nöjesparker ligger precis runt hörnet. Du kan bland annat välja en lägenhet på Hapimag Lake Berkley Resort eller Hilton Grand Vacations at Tuscany Village, som bjuder på trädgårdar i skuggan av palmträd, pooler och mycket mer. Du kan även boka en lägenhet på livliga kustorter, som lägenheter in Myrtle Beach. Här kan du njuta av den livliga strandpromenaden och karuseller för de små samt besöka kända golfbanor och blinkande spelarkader. En lägenhet här kan vara det perfekta boendet för familjesemestern på USA:s östkust.