Gårdar

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Gårdar på Expedia.se

Oavsett om du längtar efter att få bo på en italiensk bondgård mellan de gröna vinodlingarna i Umbrien eller på en portugisisk herrgård i skuggan av den mystiska staden Sintra har en gård precis vad du letar efter. Denna charmiga och nischade bostadstyp passar utmärkt för dig som vill ha ut mer av din resa än att bara checka av de största sevärdheterna. De kommer ofta med vackra utsikter, folklig arkitektur och endast några få rum och sviter. De passar extra bra för en romantisk weekend, för att njuta av lite lokal kultur och för avkoppling.

Gårdar är extra populära i Italien, Frankrike, Portugal och Storbritannien. Du hittar dem vid franska floderna Loire och Dordogne, nära historiska samhällen och charmiga franska byar. Gårdarna i Sintra ligger nära arvslistade byggnader och ektäckta berg som störtar rakt ner i Atlanten. Gårdar i Assisi är också populära. Här bjuds det på vackra utsikter över vackra basilikor och kyrktorn i centrala Italiens medeltida samhällen. Ännu mer kultur och historia får du på en gård i Florens.

De flesta av dessa boenden har endast några få rum och sviter, vilket möjliggör en personlig service. Du kan till exempel få en skräddarsydd frukost med krispiga croissanter och lättstekta ägg. Dessutom är omgivningen fridfull utan en mängd människor som trängs vid poolen. Många gårdar erbjuder även lyxiga bekvämligheter som spaanläggningar och utomhuspooler, som nästan alltid har vackra utsikter över kullarna eller dalarna i området.

Några bra exempel är Quinta Verde i Portugal, där den glittrande poolen ligger i palmträdgården i skuggan av staden Sintra. I Italien hittar du Castello di Petrata, som har en naturlig spaavdelning i de umbriska bergen och terrasser med utsikt över Perugias vackra landskap.