Gårdshotell

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Gårdshotell på Expedia.se

Är du redo att arbeta med kroppen under en annorlunda resa? Då kan gårdshotell vara helt rätt för dig. På dessa naturinriktade boenden får du en lantlig upplevelse med frisk luft, långt bort från storstadens liv och rörelse. De kommer i olika storlekar, och kan vara allt från en ombyggd lada i Toscanas kullar till undangömda boenden bland topparna där ljudet av bergssjöar och hästhovar sätter tempot. På gårdshotell kan du både vandra, cykla, plocka frukt och ta matlagningslektioner. Du kan även välja ett boende med en del lyxiga bekvämligheter, som en pool, en mysig eldstad eller hemlagade måltider lagade på gamla recept och närodlade ingredienser.

Det är ingen hemlighet att Italien är en populär plats för gårdshotell. Du kommer snart att förstå varför. Bland cypressträden och vingårdarna i Italien ligger flera idylliska gårdar. Det finns gårdshotell i San Gimignano och du hittar gårdshotell i Montepulciano, från vilka du kan utforska Toscanas vackra medeltida orter, där de dagliga rutinerna tar plats kring morgonespresson och på kullerstensbelagda torg. Här kan du koppla av på promenader i trädklädda dalar och på provsmakningar på de lokala vingårdarna. gårdshotell i Florens bjuder på en blandning av de grönskande kullarna i Arno-dalen och Italiens renässansstads rika kultur och arkitektur. Varför inte göra ett besök till Michelangelos David efter lunch?

Med så många gårdshotell att välja på i Italien är det inte svårt att hitta en lantlig tillflykt som passar dig. Vad sägs om de hundratals år gamla rummen och vackra trädgårdarna på Fattoria Abbazia Monte Oliveto? Här kan du vakna till ljudet av det italienska livet på närliggande piazzor varje morgon. Du kan även välja att bo på platser som Agriturismo La Corte del Cavalierinosom har fantastiska utsikter att bjuda på, med dalar fulla av cypresser och små italienska byar på bergssidan. Eller hitta ett gårdshotell mellan bergstopparna i Dolomiterna. Du kan även välja ett boende vid en sjö, med tuppen och svajande kastanjeträd som väckarklocka. Det finns få boenden som kan mäta sig med gårdshotell när det gäller närhet till naturen.