Husvagnscampingar

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Husvagnscampingar på Expedia.se

Boka en semester i naturen i år genom att välja en husvagnscamping. Oavsett om du är ute efter en plats att slå upp ditt tält i italienska Dolomiterna eller en plats att ställa husvagnen på Texas slätter finns det inget som kan jämföras med att somna med naturen precis utanför dörren. Bädda bara ner dig i sovsäcken och lyssna på syrsorna. I husvagn kan du njuta av ditt privata kök och sängar samtidigt som vackra landskap, stränder, skogar och berg ligger precis runt hörnet.

Naturen är den främsta fördelen med en husvagnscamping. Med alternativ i Alperna och Klippiga bergen samt vid flera sjöar, stränder och berg bör du inte ha några problem med att hitta en plats där du kan glömma vardagens bekymmer en stund. Tillbringa dagarna med att vandra, cykla, klättra och med att åka linbana. Du kan även surfa eller åka båt och tillbringa kvällarna kring lägereldar och på grillfester under stjärnorna. Det är inte konstigt att husvagnscampingar är en klassiker för familjesemestern.

Det behöver inte heller handla om att ta sig bort från städer och sevärdheter. Husvagnscampingar i Rom är mycket populära. Istället för att slänga ut massa pengar på ett lyxigt boende mitt i staden kan du boka en billig husvagn eller tältplats i utkanten av staden, bland annat på Real Village Roma, som har pool, tennisbana, spa och gym. Det finns även husvagnscampingar i Vieste, nära vackra stränder. Ett bra alternativ är Spiaggia Lunga Camping. Utanför Texas städer finns också en del boenden. Husvagnscampingarna i New Braunfels ligger mellan San Antonios kulturscen och cypressparker och de grönskande områdena kring Guadalupe River.

Om du vill ut i naturen och byta hotellet mot något mer lantligt, naturnära och prisvärt kan en husvagnscamping passa dig. Du hittar dem överallt, från Alpernas sjöar och bergsområden till kustorter.