Kryssningsfartyg

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Kryssningsfartyg på Expedia.se

Vem sa att en semester måste ske på land? Det stora blå och spännande floder är ett intressant alternativ till den klassiska badsemestern. Byt schweiziska stadshotell, fritidshus, stora resorter och strandhus mot havets lugn. Du somnar till havets långsamma rytm och vaknar till ljudet av vågor som slår mot skrovet. Med så många olika kryssningshotell som erbjuds idag kan du välja på allt från lantliga husbåtar till lyxiga kryssningsfartyg och allt däremellan. Det finns därför något för en mängd olika resenärer med olika intressen.

Flera dagars kryssning i Ha Long Bay i Vietnam är bara ett exempel på hur fantastiska dessa resor kan vara. Bhaya Cruises har eleganta hytter med stora dubbelsängar och fönster som utsmyckats med traditionell asiatisk konst och design. Under kryssningen åker du förbi stora berg och toppar, får upptäcka undangömda laguner och grottor samt flera öar som är en del av ett stort arvsmärkt område för att sedan avsluta resan i Sydkinesiska havet.

Även Nilen i Egypten är en populär destination för kryssningar. Cruises in Luxor tar dig via floden förbi stora kolonner i Tempelstaden i Karnak och andra tusentals år gamla sevärdheter längs flodens strand. Det finns till och med möjlighet att boka en lyxkyssning. HS The Oberoi Philae specialiserar sig på 5-stjärniga kryssningar längs Nilen. På denna kryssning kan du förvänta dig lyxiga sviter med fristående badkar, panoramafönster, spafaciliteter, bubbelpooler på däck och pooler.

Du är så klart inte begränsad till Vietnam och Egypten. Det går även kryssningar längs USA:s stora floder. Andra ger sig in i djungeln och går längs vattendragen i Kerala i Indien. Det finns även gott om kryssningar till mer okända platser, som kryssningar i Mandalay som går längs den fascinerande floden Irrawaddy. Längs vägen bjuds du på pagoder doftande av rökelse, buddhisttempel och hinduiska helgedomar, teplantage och livliga städer med tuk-tuks och tempel. Kryssningar bjuder på ett äventyr du aldrig kommer att glömma.