Lägenheter

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Lägenheter på Expedia.se

Om du vill känna dig som en riktig lokalbo på resan och bo mitt i smeten kan en lägenhet få dig att känna som om du bott där i flera år. Befriad från lobby och frukosttider på hotell kan du med en lägenhet bestämma över din egen tid, bestämma själv när du vill gå upp och göra dig bekväm i ditt tillfälliga hem.

Det är vanligt att ha stora kök och matsalar. På så sätt kan du göra dig hemmastadd och njuta av dessa platser som om de vore ditt eget hem. Ett besök på den lokala marknaden behöver inte heller betyda en mängd mat du inte kan använda. Med en lägenhet kan du köpa italiensk eller fransk ost som du kan använda i en god måltid för hela familjen. Andra lägenheter har även bra vardagsrum. Här kan du koppla av med en kopp te eller en film på kvällen. Varför inte bjuda in några nyfunna vänner? Det är inte allt. Lägenheter speglar ofta den lokala stilen och kulturen. Lägenheter i Rom kan till exempel se ut som en lantlig tillflykt vid Medelhavet. I lägenheter i New York, med modern konst och tegelväggar, känner du dig som en lokalbo i bohemiska Greenwich Village. Det finns lägenheter i London där viktorianska badrum matchar de skulpturprydda vardagsrummen och ligger nära Big Ben, Southbank och det livliga området Strand.

Den extra flexibiliteten och kulturen som kommer med en lägenhet ger dig möjlighet att bli en del av destinationen. När du återvänder till din lägenhet efter en lång dag på gallerier eller med sightseeing kan du koppla av i din pyjamas eller bjuda hem vänner, precis som en lokalbo. Dessutom är det enkelt att hitta ett alternativ med tillräckligt många sängar och badrum för hela gruppen, som 88 Studios Kensington som har lägenheter med tre sovrum och familjesviter. Dessutom får du extra bekvämligheter som kylskåp, kök och soffhörnor. Ska du besöka New York kan du prova Radio City Apartments på 49th Street. Ska du till Paris, London eller Bangkok finns också en mängd lägenheter att välja mellan. Gör dig redo att flytta in någonstans på jordklotet.