Lägenhetshotell

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Lägenhetshotell på Expedia.se

Lägenhetshotell är en blandning av ett klassiskt hotell och en lägenhet. Här finns en blandning av service och avskildhet för resenärer som vill ha sitt eget utrymme men fortfarande njuta av alla bekvämligheter som ett hotell har att erbjuda. Här får du fler kvadratmeter och ett luftigare och större utrymme än i traditionella hotellrum. Lägenheterna har ofta sängar, arbetsplatser, soffa och matbord, vilket ger en mängd möjligheter för din vistelse. Vill du laga middag till hela familjen? Inga problem. Vill du koppla av på soffan och titta på tv efter dagens sightseeing? Det går fint. Du får fortfarande ta del av bekvämligheter som städning och rumsservice samt hjälp med utflyktsbokning. Det bästa av båda världar.

Men det handlar inte bara om att ha extra utrymme att koppla av i. Det handlar också om stil, design och att känna sig som en lokalbo. Det finns bland annat fullt av lägenhetshotell i London som ligger utspridda längs Themsen med sina öppna planlösningar och moderna inredning. Du kan strutta iväg till SoHo som en riktig bohem eller frambringa ditt inre societetslejon i Westminster. Det finns lägenhetshotell i Aten, i de undangömda kvarteren runt Akropolis, med kök och balkonger som har utsikt över sevärdheterna på kullen. Lägenhetshotell i Barcelona passar istället utmärkt för att lära sig mer om matlagningskulturen i Katalonien. Med både kök och lounge kan du laga en mängd pinchos med ingredienser från den lokala fisk- och grönsaksmarknaden.

Det finns även en mängd lägenhetshotell i hela Europa. Dessa välkomnande boenden börjar bli några av de mest populära i städer och huvudstäder överallt från Grekland till Portugal. Det är inte svårt att förstå varför. Platser som Acropolis Stay i Aten har gott om utrymme, en elegant inredning, prydliga kök och ligger i närheten av Parthenon. Andra, som Wilde Aparthotels in London har en boutiquekänsla, med mjuka sängar, platt-tv, individuella espressomaskiner och mycket mer. Lägenhetshotell har allt ni kan behöva på en storstadssemester för familjen.