Lägenhetsresorter

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Hitta fantastiska Lägenhetsresorter på Expedia.se

Lägenhetsresorter erbjuder det bästa av båda världar. Om du vill ha gott om plats och koppla av på din semester samtidigt som du vill ha förmånerna med att bo på hotell kommer du att känna dig precis som hemma på en lägenhetsresort. Glöm små hotellrum och gör dig redo att bre ut dig i en villa, flerrumslägenhet eller svit, kompletta med vardagsrum, flera badrum, kök och uteplatser. Men du får mer än bara mer utrymme. På en lägenhetsresort har du även tillgång till faciliteter som gemensamma pooler, pingisbord och spelrum, gym och restauranger. Här finns ett bra utbud av bekvämligheter och den avskildhet som uppskattas på familjesemestern.

Det är nämligen inte bara en lägenhet, utan du får fortfarande ta del av förmåner som städning, concierge och rumsservice. Du behöver aldrig känna dig instängd när du har flera rum och vardagsrum tillsammans med utomhusutrymme. Längre vistelser är ofta möjligt, vilket gör det enkelt för resenärer som är ute efter en mer permanent lösning i tre månader eller kanske ännu längre.

Lägenhetsresorter är mycket populära runtom i världen. De passar för alla från familjer till pensionärer. Du kan bland annat titta närmare på en lägenhetsresort i Orlando, nära Disney Worlds attraktioner. En Ridge at Playa Grande. Här har du infinitypooler att bada i med utsikt över Baja California Surs kristallklara vatten och en presidentsvit att koppla av i. Desert Paradise Resort by Diamond Resorts i Las Vegas bjuder istället på bubbelpooler, gemensamma grillar, gym och pooler, endast några kilometer från de mest kända kasinona.