Motell

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Motell på Expedia.se

Motorvägarna kallar och den öppna landsvägen lockar. Frammana din inre Easy Rider och ge dig ut på vägarna genom Arizonas öken och längs kustvägarna i Kalifornien. Det är ett riktigt äventyr, men var ska du bo under vägen?

Svaret är på ett motell. Dessa klassiska stopp vid motorvägen blev populära tack vare den amerikanska popkulturen. De har länge använts av lastbilschaufförer och andra förare och känns igen på sin unika design med flera rum och berömda skyltar. Idag kan de vara mycket mer än bara en plats att vila mellan långa körturer. Vissa har intressant inredning med popkonst av färggranna Cadillac-bilar och gamla motorer. Andra har pooler och spelrum för att underhålla passagerarna under kvällen. Det finns även motell nära stora sevärdheter. Motellen vid Niagarafallen har skakat av sig bilden av ett stopp på vägen och erbjuder budgetvänliga vistelser för turister.

Än idag är parkering vanligtvis tillgängligt på dessa boenden. De är trots allt motorvägshotell. Det finns nästan alltid någonstans att parkera bilen, ibland precis utanför dörren. Motell passar utmärkt om du gillar att vara sist av vägen på kvällen och först på den på morgonen.

I USA kan du hitta motell nästan överallt. Från stilrena motell i Houston, till unika motell i San Diego, som erbjuder bra priser nära Pacific Coast Highway och surfvågorna.

Ett praktexempel på denna typ av boenden är Motel 6 i Texas. Här finns gott om parkering, och det moderna boendet har dubbel- och tvåbäddsrum med stora badrum. Precis vad du behöver för att ladda batterierna innan du fortsätter din bilresa. Konstfyllda Cadillac Motel i Niagara har bilder av hot rods och cabrioleter, retrofåtöljer, fuskläder och många andra små detaljer som bilentusiaster kommer att uppskatta.

Motell är inte längre bara för bilförare utan har blivit ett billigt och bekvämt alternativ för semestern.