Palats

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Palats på Expedia.se

Gå i tidigare maharadjors och sultaners fotspår, och gör som jetsetters och kändisar, genom att boka en vistelse på ett palats. Dessa exklusiva och eleganta boenden är höjden av lyx. Många var en gång i tiden hem till kungligheter, medan andra har haft kändisar i sina salar och sviter, med vackra möbler och marmorklädda badrum. Champagne på morgonen och kaviar på kvällen, fina bistroer och en butler som tar hand om rumsservicen är att vänta, medan concierger och chaufförer ger ytterligare lyx. Det är bara en del av vad som ingår i en vistelse på palats, där 5-stjärnigt är normen och lyxiga bekvämligheter förväntas.

Det är inte allt att se fram emot. Glittrande pooler och soliga terrasser väntar i trädgården eller på taket. På vissa boenden finns cigarrum och läsrum med bokhyllor upp till taket samt åldrad skotsk whisky som serveras av kunniga sommelierer. Självklart finns det även spaanläggningar där du kan boka turkisk hammam, thaimassage för värkande muskler eller balansera din chakra med heta stenar.

Palats i Paris erbjuder det lilla extra i en stad som redan är full av elegans och romans. Palatsen här har en mängd detaljer i rokoko och jugend med barocka fontäner och boutiquekaféer. Ett av de främsta palatsen här är Le Royal Monceau Raffles. Boendet ligger i en överdådig byggnad från 1928, som har sett både Churchill, Hemingway och Chevalier komma och gå. Dessutom har du pooler, bastur och eleganta restauranger att njuta av.

Även palats i Saint-Tropez ha mycket att bjuda på. De är gjorda för filmstjärnor och jetsetters och erbjuder infinitypooler med utsikt över Franska rivieran, sängar med egyptisk bomull och sparum där du kan förbereda dig för kvällens gala.

Det är inte bara Europa som har överdådiga palats att bo på. Överallt från Marocko till Indien kan du välja att bo på ett exotiskt palats. Palats i Udaipur, med sin mughlai- och mewar-design, är ett exempel. Det extravaganta Lalit Laxmi Vilas Palace osar av romantik och här kan du känna dig som en tvättäkta maharaja.