Privata semesterbostäder

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Privata semesterbostäder på Expedia.se

Det spelar ingen roll om du ska resa till New York eller Sierra Nevadas toppar, ibland är ett vanligt hotellrum helt enkelt för litet. För dig som vill ta med hela familjen på äventyr eller boka en gruppresa är det extra utrymmet och flexibiliteten i ett privat semesterboende precis vad du behöver. Du får då ett stort vardagsrum att koppla av i efter en lång dag med vandring eller sightseeing. Du har även en matplats där du kan servera middag till hela familjen. Dessutom finns det flera sovrum, så att du kan packa upp, koppla av och känna dig som hemma.

Det extra utrymmet är en av fördelarna med ett privat semesterboende, men det är inte den enda. Genom att boka ett eget boende istället för hotell bestämmer du ditt eget schema. Det finns inga fasta tider för frukost och ingen restaurangmeny som bestämmer vad du ska äta om kvällen. Du kan gå upp när du vill, laga vad du vill, eftersom de flesta privata semesterboenden har kök, och göra vad du vill när du vill.

Du kan hitta ett privat semesterboende var som helst. De finns idag över hela världen. Du hittar dem i förorter till Europeiska städer och mitt i huvudstäderna. De finns till och med ute i USA:s vildmark. Du kan till exempel hitta ett privat semesterboende i Big Bear Lake lika väl som i de stora städerna.

Det finns en mängd privata semesterboenden i New York. Det är ett säkert kort för att känna sig som en av New York-borna. De finns överallt från Brooklyn till Queens och tar dig till områden du aldrig hade upptäckt om du hade bott på ett vanligt hotell. Detsamma gäller privata semesterboenden i London. Här kan du boka boende i utkanten av East London, i förorterna i West London, det populära området Camden och många fler områden. Du får alltid extra utrymme, avskildhet och ett hemtrevligt boende.